Στις 30 Αυγούστου καταφθάνει το νέο PES 2019

Στις 30 Αυγούστου καταφθάνει το νέο PES 2019

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις συνεργασίες, αν και η αρχή έγινε με τον Φελίπε Κοουτίνιο της Μπαρτσελόνα που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του PES 2019, το οποίο θα έχει και ειδική έκδοση για Ντέιβιντ Μπέκαμ με όλους διαχρονικά τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας όπως είναι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, η φετινή έκδοση φέρνει την εξατομίκευση σε νέο επίπεδο εισάγοντας ένα σετ από skills για κάθε παίκτη που του επιτρέπει να δημιουργήσει Magic Moments μέσα στο ματς. Ακόμη, η πληροφορία είναι πιο άμεση τώρα στον παίκτη μια και η κούραση του κάθε παίκτη είναι φανερή μέσω του Visible Fatigue που επηρεάζει την απόδοση και τη συμπεριφορά των παικτών! Ο νέος μηχανισμός των σουτ προκύπτει από τα βελτιωμένα ball physics και αλλάζει τη θέση της μπάλας σε σχέση με τον παίκτη, ενώ τα νέα skills δίνουν διαφορετικά shot styles σε κάθε παίκτη. Επίσης, υπάρχουν νέα net physics και νέοι πανηγυρισμοί τόσο των παικτών και των ομάδων όσο και των οπαδών.

Επιπλέον, η μηχανή ‘Enlighten’ φέρνει true-to-life visual effects και 4K HDR σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ το myClub επανασχεδιάστηκε από την αρχή. Στο κέντρο του βρίσκεται το σύστημα player card, που καινοτομεί στον τρόπο που ο παίκτης σχεδιάζει την ομάδα του. Οι παίκτες του myClub μπορούν πλέον να βρουν High Performance Players, όπως Legend Players και τους Players of the Week που έχουν προσωρινά βελτιωμένα στατιστικά βασισμένα στην απόδοσή τους στον πραγματικό κόσμο.

GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ