Έρχεται το Sony Playstation Classic

Έρχεται το Sony Playstation Classic

Το PlayStation, η πιο δημοφιλής παιχνιδομηχανή, έκανε την πρώτη εμφάνιση της στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Το 2018, στις 3 Δεκεμβρίου, 24 χρόνια μετά η Sony Interactive Entertainment πρόκειται να ξεκινήσει τη διάθεση του PlayStation Classic, μια κονσόλα-μινιατούρα που προσομοιάζει στο αρχικό PlayStation και θα διατίθεται με προεγκατεστημένους 20 αυθεντικούς τίτλους.

Το PlayStation Classic θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με τιμή τα 99,99 ευρώ και έρχεται με την ίδια διάταξη κουμπιών, χειριστήρια και εξωτερική συσκευασία, αλλά έχει μικρότερο μέγεθος – είναι 45% μικρότερο στις πλευρές και 80% μικρότερο σε όγκο από την αρχική κονσόλα. Θα διατεθεί με προεγκατεστημένους 20 κλασικούς και επιτυχημένους τίτλους για το PS3, όπως τα Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 και Wild Arms.

Το PlayStation Classic περιλαμβάνει ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση σε εξωτερικές οθόνες, όπως π.χ. οθόνες τηλεόρασης, και ένα καλώδιο USB που πρέπει να συνδεθεί σε ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος USB (πωλείται ξεχωριστά). Σε επιλεγμένους τίτλους που το υποστηρίζουν, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν με ή ενάντια στους φίλους τους αξιοποιώντας τα δύο χειριστήρια που περιλαμβάνει η κονσόλα.

GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ