Πόσο ισχυρό πρέπει να είναι ένα laptop για gaming;

Πόσο ισχυρό πρέπει να είναι ένα laptop για gaming;

Αυτός είναι ένας λόγος που η Asus παρουσίασε πρόσφατα και στην Ελλάδα δύο νέα gaming laptops, τα FX505 και FX705 με οθόνες 15,6 και 17,3 ιντσών αντίστοιχα, τα οποία φέρνουν όλα τα απαραίτητα, high-end τεχνικά χαρακτηριστικά για να «σηκώνουν» και τα πιο απαιτητικά videogames, σε προσιτές τιμές.

τα νέα FX505 και FX705 έρχονται με τεχνικά χαρακτηριστικά που φτάνουν μέχρι 8ης γενεάς εξαπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i7-8750H, κάρτα γραφικών έως NVIDIA GeForce GTX 1060 για υπερ-υψηλά frame rates και full HD ανάλυση, μέχρι 32GB DDR4 RAM στα 2666 MHz, δίσκο 512GB PCIe SSD, καθώς και ακόμη έναν υβριδικό, solid-state δίσκο1TB FireCuda που προσφέρει ταχύτατο booting και loading παιχνιδιών.

Ακόμη έχουν συνδεσιμότητα Ethernet και Wi-Fi κλάσεως gigabit για online gaming χωρίς ίχνος lag και προηγμένο σύστημα ήχου DTS surround. Τέλος, διαθέτουν ανθεκτικό πληκτρολόγιο και πολύ αποδοτικό σύστημα ψύξης, με ξεχωριστές ψύκτρες και ανεμιστηράκια για τη CPU και τη GPU, αλλά και ανθεκτικούς στη σκόνη αεραγωγούς, για ακόμη καλύτερη ψύξη και υπολογιστική απόδοση.

GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ