Το απόλυτο Poll είναι εδώ: Ποιο είναι το καλύτερο reality show;

Το απόλυτο Poll είναι εδώ: Ποιο είναι το καλύτερο reality show;
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά έξι διαφορετικά reality shows παίζουν αυτή την εποχή στην ελληνική τηλεόραση κι εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποιο είναι το καλύτερο.

Είσαι από τους τύπους που τους αρέσουν τα… ειδύλλια που δημιουργούνται στο Power of Love; Προτιμάς μήπως τα… μπινελίκια του Μποτρίνι στους επίδοξους σεφ; Μπορεί να είσαι από αυτούς που αρέσκονται να βλέπουν διάσημους να χορεύουν και να ακούνε μετά το… κράξιμο του Λιάγκα και των άλλων κριτών. Ίσως να είσαι πιο… περιπετειώδης και να «γουστάρεις» τα αγωνίσματα που διεξάγονται καθημερινά στον Άγιο Δομίνικο ή απλά να παίρνεις ιδέες για τα ψώνια σου από το μεσημεριανό reality αγορών. Εκτός αν περιμένεις να δεις τους άλλους επίδοξους αρχιμάγειρες να φτιάχνουν πιάτα για να σου ανοίξει η όρεξη.

Σε κάθε περίπτωση, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, δεν μπορείς να… ξεφύγεις από τα reality shows που έχουν… κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Shopping star, Power of Love, Hell’s Kitchen, Dancing With the Stars, Master Chef, Survivor και πάει… λέγοντας. Ποιο είναι όμως το καλύτερο από όλα αυτά;

Ψήφισε για να αναδειχθεί το κορυφαίο reality αυτή την εποχή στην ελληνική τηλεόραση…


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ