Παίξαμε το νέο Soccer Manager για Android και ιδού οι εντυπώσεις (pics)

Παίξαμε το νέο Soccer Manager για Android και ιδού οι εντυπώσεις (pics)
Bράδυ στο γραφείο και η επικαιρότητα μηδέν τέτοια ώρα(αφού τα είχαμε τακτοποιήσει όλα τι να κάνουμε). Πέφτει λοιπόν στο τραπέζι μια ιδέα. «Παιδιά έχει βγει το νέο Soccer Manager για Android δεν δοκιμάζουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει».

Αυτό ήταν το Play Store πήρε "φωτιά" με την εφαρμογή να κατεβαίνει στα κινητά και αμέσως αρχίζει το κάψιμο. Λέμε να προτιμήσουμε τα «ντόπια» προϊόντα πηγαίνοντας στην ελληνική Super League. Επιλέγουμε Παναθηναϊκό λόγω και της αγάπης για την ομάδα και αρχίζουμε από την αρχή.

Πρώτο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και τελικό σκορ 3-1. Ώπα τι έχουμε εδώ λέμε. 1-1 με Ατρόμητο και 4-0 με Παναιτωλικό. Κάτι γίνεται λέμε κοιτάμε ρυθμίσεις τίποτα όμως ούτε εύκολο στο level τίποτα. Και φτάνουν τα ντέρμπι. Κρατηθείτε. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-4, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 4-0. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. Βέβαια για να τα λέμε όλα τα γραφικά είναι καλύτερα από τα πιο παλιά παιχνίδια της ίδιας σειράς. Ειδικά το gameplay με το γήπεδο και τις ομάδες να παίζουν κανονικά ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό.

Υ.Γ 2 Είναι λίγο υπερεκτιμημένοι οι παίκτες... Δηλαδή οκ πολύ καλός ο Βαγγέλης Οικονόμου αλλά όχι να τον παίρνει με μεταγραφή 1,6 εκ ευρώ ο Λεβαδειακός (που τα βρήκε τόσα λεφτά για μια μεταγραφή). Μπορείτε να δείτε και τα πειστήρια στη gallery
GALLERY