Ο Χατζηπαναγής και ο νόμος για τις σακούλες που έγιναν viral (vid+pic)

Ο Χατζηπαναγής και ο νόμος για τις σακούλες που έγιναν viral (vid+pic)
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και δεν θα πιστεύετε πως συνδέεται με τον νόμο για τις σακούλες.

Μεγάλο θέμα συζήτησης ήταν το προηγούμενο διάστημα το γεγονός ότι πλέον τα σούπερ μάρκετ και γενικότερα τα καταστήματα, τροφίμων κυρίως, θα πρέπει να χρεώνουν 0,04 ευρώ τις πλαστικές σακούλες. Υπήρξαν διάφορα ανέκδοτα, αστεία, τρολ αλλά και… τιπς για να αποφύγει κανείς να πληρώσει τη χρέωση της σακούλας, που σύμφωνα με το νέο νόμο χρεώνεται για να μειωθεί η χρήση τους και να προστατευθεί περισσότερο το περιβάλλον.

Πώς, όμως, μπορεί να συνδεθεί με όλη αυτή την ιστορία ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής; Ο τεράστιος «Βάσια» που έγραψε τη δική του ιστορία με τον Ηρακλή και που ακόμα και σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ πάνω στο χορτάρι; Ο τεράστιος αυτός παικταράς του παρελθόντος, λοιπόν, όταν έπαιζε συνήθιζε να… μοιράζει σακούλες, όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική αργκό για τις εντυπωσιακές ντρίμπλες που ζαλίζουν τον αντίπαλο ο οποίος μετά χρειάζεται σακούλα για… τον εμετό!

Κάπως έτσι σκέφτηκαν κι οι φίλοι του Ηρακλή, που φημίζονται για την ευρηματικότητά τους. Τι έκαναν, λοιπόν, οι φίλοι του «Γηραιού» για να συνδέσουν τον Χατζηπαναγή με τις σακούλες; Δημιούργησαν οικολογικές πάνινες σακούλες με τη μορφή του «Βάσια» να ντριμπλάρει και έγραψαν πάνω με μπλε γράμματα «εγώ τις σακούλες τις μοίραζα δωρεάν»! Η σακούλα κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής στο διαδίκτυο κι έχει γίνει… κάτι παραπάνω από viral σε όλη την Ελλάδα…


Στο παραπάνω βίντεο, πάντως, μπορείτε να πιστοποιήσετε – αν είστε νεότεροι και δεν τον προλάβατε να παίζει – πως ο Χατζηπαναγής πράγματι… μοίραζε σακούλες δωρεάν στα γήπεδα. Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σακούλα – έπος με το μήνυμα των φίλων του Ηρακλή και το σκίτσο του «Βάσια» που σαρώνει το διαδίκτυο…
GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ