Με αυτό το βουρτσάκι ξεχνάς τις δαχτυλιές στα γυαλιά σου

Το «Carbon Eyeglass Cleaner» λύνει έναν μπελά της καθημερινότητας

Τα γυαλιά, μυωπίας και ηλίου, πέρα από την χρηστική και στυλιστική τους αξία, έχουν και ένα κακό: Πρέπει να τα καθαρίσεις. Μεγάλος μπελάς. Μαντιλάκια, σπρέι, δαχτυλιές, άλλοι ρίχνουν σκέτο νερό, άλλοι βάζουν σαπούνι, σκέτη ταλαιπώρια.

Το βουρτσάκι «Carbon Eyeglass Cleaner» είναι το απόλυτο gadget για τέτοιες περιπτώσεις και τέτοια μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, αφού σε απαλλάσσει από τον κόπο και φροντίζει ώστε τα γυαλιά σου να είναι στην… πένα με μια απλή κίνηση.

Πρόκειται για ένα βουρτσάκι δύο όψεων, που περιέχει άνθρακα, ο οποίος βοηθά στην αποτελεσματική απώθηση της σκόνης. Χρησιμοποιήστε πρώτα το απλό βουρτσάκι για να καθαρίσετε πρώτα επιδερμικά τα γυαλιά σας και έπειτα περάστε τα δεύτερο χέρι με το διπλό βουρτσάκι. Αυτό μοιάζει με δαγκάνα και χάρη στον άνθρακα που περιέχει εξαφανίζει κάθε είδους λεκέ και σκόνη κι απ’ τις δύο όψεις των γυαλιών.

Η χρησιμότητα του άνθρακα στο βουρτσάκι, πέρα από τη σκοπιμότητα και αποτελεσματικότητά του στο καθάρισμα των γυαλιών, εμφανίζεται και αφού τελειώσετε τη δουλειά. Πώς; Σας απαλλάσσει από ακόμα μία «αγγαρεία», να καθαρίσετε το βουρτσάκι, ειδικά μετά από αρκετές χρήσεις. Κι αυτό διότι, χάρη στον άνθρακα, το βουρτσάκι καθαρίζεται από μόνο του, αφού το συγκεκριμένο υλικό λειτουργεί απορροφητικά.

Το «Carbon Eyeglass Cleaner» βγαίνει σε τέσσερα χρώματα και κοστίζει 13 ευρώ.

GALLERY