Ήρθε το σκληροτράχηλο Cat S31

Σκληροτράχηλο και ανθεκτικό, το Cat S31 είναι το νέο smartphone της Cat Phones, σχεδιασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες.

Όπως όλα τα smartphones της σειράς, το Cat S31 δοκιμάζεται για να αντέχει σε επαναλαμβανόμενες δοκιμές πτώσης στα 1,8 μέτρα, ενώ είναι αδιάβροχο έως 1,2 μέτρα για 35 λεπτά και είναι ικανό να αντέξει ακόμα και θερμικά σοκ. Η φωτεινή οθόνη HD 4,7 «προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3, είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές και μπορεί να διαβαστεί σε άμεσο ηλιακό φως ακόμα και από κάποιον με βρεγμένα δάχτυλα ή κάποιον που φοράει γάντια. Διαθέτει ισχυρή μπαταρία 4000 mAh, ενσωματωμένη σε μια αδιάβροχη συσκευή, με πιστοποιητικά IP68 και MIL SPEG 810G. Σε πρόσφατη μελέτη 22.000 χρηστών τηλεφώνων Cat, το 76% ανέφερε ότι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν απαραίτητη για αυτούς και το 98% το θεώρησε υψηλής αξίας χαρακτηριστικό.

Η μνήμη είναι στα 2 GΒ και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD, ενώ η οπίσθια κάμερα έχει ανάλυση 8 megapixel. Υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση δύο καρτών SIM, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 379 ευρώ.