Ανθεκτικό smartphone με την υπογραφή της Land Rover!!!

Ανθεκτικό smartphone με την υπογραφή της Land Rover!!!
Όταν ακούς ότι ένα smartphone φέρει την εμπορική ονομασία της Land Rover, τότε είσαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι ανθεκτικό και θα μπορεί να λειτουργήσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Και όντως κάπως έτσι συμβαίνει με το Land Rover Explore, ένα smartphone που παρουσιάστηκε επισήμως στο πρόσφατο Mobile World Congress και το οποίο αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας της Land Rover με τη Bullitt, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών που απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών.

H γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία ενεπλάκη αρκετά στον σχεδιασμό του Land Rover Explore, το οποίο φέρει αρκετά χαρακτηριστικά που συναντάμε στα οχήματα της πρώτης. Από εκεί και πέρα είναι μία συσκευή που αντέχει σχεδόν τα πάντα (σ.σ. υποστηρίζει το πρότυπο ΙΡ68), έχει οθόνη 5 ιντσών, μπαταρία 4000 mAh, δύο κάμερες 16 και 8 megapixels, μνήμη 4 GB με τον αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB επεκτάσιμο μέσω microSD. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 649 ευρώ, όμως, στο πακέτο υπάρχει και ένα ειδικό κιτ περιπέτειας (adventure pack) που περιλαμβάνει μία δεύτερη μπαταρία 3600 mAh και ειδικό δέκτη GPS. Όπως είναι προφανές, η συσκευή απευθύνεται σε όσους έχουν πραγματικά όρεξη για περιπέτεια σε δύσκολες συνθήκες.