Αυτές οι πέντε εφαρμογές δεν λείπουν από το κινητό σου

Αυτές οι πέντε εφαρμογές δεν λείπουν από το κινητό σου
Πλέον τα κινητά έχουν περάσει σε άλλη διάσταση όπου μπορείς να έχεις τα πάντα προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πολύ εύκολη. Ειδικά αν έχεις τις παρακάτω πέντε εφαρμογές είσαι μια χαρούλα.

Ας τις δούμε αναλυτικά

1. 3G WATCHDOG

Η εφαρμογή παρακολουθεί την κίνηση της συσκευής σας και ενημερώνει ανά πάσα στιγμή πόσα ΜΒ έχετε ξοδέψει και πόσα απομένουν. Μάλιστα, προβλέπει και πόσα από τα data του πακέτου σας θα έχετε καταναλώσει στο τέλος του μήνα

2. ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Είσαι στη στάση αλλά ως γνωστόν τα λεωφορεία στην ώρα τους δεν έρχονται ποτέ. Και όμως αυτή η εφαρμογή μπορεί να σου λύσει εύκολα τα χέρια προκειμένου να δει τις ώρες που θα έρθουν τα λεωφορεία που θες.

3. SOUNDHOUND

Ακούσατε ένα τραγούδι και το μόνο που μπορείτε να θυμηθείτε είναι περίπου ο σκοπός του; Σας έχει «κολλήσει» μια άγνωστη μελωδία και θέλετε να ξέρετε σε ποιο μουσικό κομμάτι ανήκει; Τραγουδήστε το στο μικρόφωνο της συσκευής σας (ή σφυρίξτε το, ή απλώς πείτε κάτι σαν «νανα-να-νανανανα») και η εφαρμογή θα βρει όλες τις λεπτομέρειες. Όνομα, συγκρότημα, έτος κυκλοφορίας, μέχρι και τους στίχους. Και link στο youtube για επιβεβαίωση.

4. SWIFTKEY

Εξαιρετικό πληκτρολόγιο που σας επιτρέπει να γράφετε πολύ ταχύτερα από ότι με το default της συσκευής σας λόγω καλύτερου σχεδιασμού, «εξυπνότερης» επιλογής λέξεων και μεγαλύτερης database εκφράσεων. Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να του πείτε να «διαβάσει» τα SMS, τα email και τα tweets σας και να αποθηκεύσει αμέσως τις λέξεις που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Μπορείτε να γράφετε και «σύροντας» το δάχτυλο στα πλήκτρα αντί να τα χτυπάτε.

5. TAXIBEAT

Ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά success stories στο Internet. Σας επιτρέπει να βρείτε και να καλέσετε ταξί μέσω του κινητού σας άμεσα, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς έξτρα κόστος. Βλέπετε στο χάρτη τα κοντινά οχήματα με τις παροχές τους (π.χ. air condition, Wi-Fi) και το πλήρες προφίλ του οδηγού.
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies