Νέες DSLR από την Canon

Νέες DSLR από την Canon
Οι EOS 2000D και EOS 4000D αποτελούν τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στην σειρά φωτογραφικών μηχανών DSLR που έρχεται από την Canon.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, οι δύο αυτές φωτογραφικές μηχανές εξυπηρετούν τις ανάγκες όσων κάνουν τα «πρώτα τους βήματα» στις φωτογραφικές μηχανές με εναλλασσόμενους φακούς, και σε όσους θέλουν να δημιουργούν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εικόνες DSLR και ταινίες Full HD κινηματογραφικής αίσθησης, με ευκολία.

Η EOS 2000D διαθέτει ένα νέο αισθητήρα 24,1 Mpixels τύπου APS-C, και η EOS 4000D υποστηρίζει ανάλυση 18,1Mpixels. Και οι δύο μηχανές διευκολύνουν την αφήγηση ιστοριών μέσω της χρήσης της εικόνας, χάρη στα  εξαιρετικά χειριστήρια για τον έλεγχο του βάθους πεδίου, για πανέμορφα θολωμένα υπόβαθρα στις φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λήψη πλούσιων, ατμοσφαιρικών φωτογραφιών κατά τη διάρκεια νυχτερινών περιπετειών καθίσταται δυνατή και στα δύο μοντέλα, χάρη στη λήψη υπό χαμηλό φωτισμό με ευαισθησία ISO μέχρι 6.400, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και το ISO 12.800.
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies