Τηλεοράσεις με τεχνητή νοημοσύνη από την LG!

Τηλεοράσεις με τεχνητή νοημοσύνη από την LG!
Η ενσωμάτωση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης αποτελούν ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά των καινούριων σειρών τηλεοράσεων (OLED και Super UHD) που ανακοίνωσε η LG και θα είναι διαθέσιμες μέσα στο 2018.

Συγκεκριμένα, η LG παρουσίασε δέκα νέα μοντέλα OLED TV με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για το 2018, συμπεριλαμβανομένων των W8, G8, E8, C8 και B8. Κάθε μοντέλο διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό, όπως Picture-on-Wall (μοντέλο 77/65W8), One Glass Screen (μοντέλο 65G8), Picture-on-Glass (μοντέλο 65/55E8) και σχεδιασμό Cinema Screen (μοντέλα 77/65/55C8 και 65/55B8). Το μέγεθος των οθονών OLED κυμαίνεται από 55 έως 77 ίντσες, ενώ τα δώδεκα μοντέλα SUPER UHD τηλεοράσεων με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (μοντέλα SK95, SK85, SK81 και SK80) διατίθενται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 49 έως 75 ίντσες.

Με τις πρωτοπόρες W8, G8, E8 και C8 OLED TV σειρές που διαθέτουν τον α9 έξυπνο επεξεργαστή της LG, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση εικόνας, πιο ακριβή χρώματα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, καθώς και το απόλυτο μαύρο χρώμα, το σήμα κατατεθέν των τηλεοράσεων LG OLED. Επιπλέον, με τον ήχο Dolby Atmos και τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, φέτος οι τηλεοράσεις της LG θα προσφέρουν στους καταναλωτές μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

Η σειρά τηλεοράσεων SUPER UHD της LG με τεχνολογίες τεχνητής μοημοσύνης για το 2018, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστή α7 της LG, όπως και η σειρά B8. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Nano Cell και τον οπίσθιο φωτισμό FALD (Full-Array Local Dimming), οι τηλεοράσεις SUPER UHD της LG με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν την πιο προηγμένη ποιότητα εικόνας LCD με βαθύτερο μαύρο χρώμα, πιο βελτιωμένη απόδοση, καλύτερες λεπτομέρειες σκιάς και ακριβή χρώματα από τις πιο ευρείες γωνίες προβολής. Για να συμπληρώσουν την αναβαθμισμένη εμπειρία προβολής, οι νέες τηλεοράσεις SUPER UHD υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία Dolby Atmos για μια ακόμη πιο εκπληκτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Με τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης ενσωματωμένες στις τηλεοράσεις, οι θεατές των LG συσκευών μπορούν να μιλήσουν απευθείας στο τηλεχειριστήριο για να απολαύσουν όλα τα χρήσιμα και εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας φωνητικού υποστηρικτή.
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies