Ξύρισμα με …Ducati

Ξύρισμα με …Ducati
H Ducati είναι ένα brand που είναι γνωστό ακόμη και σε όσους δεν ασχολούνται με το χώρο της μοτοσυκλέτας και υπό αυτό το πρίσμα η νέα σειρά ανδρικής περιποίησης που δημιούργησε η Imetec σε συνεργασία με την Ducati αποκτά το δικό της ενδιαφέρον.

Η σειρά, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος, αποτελείται από κουρευτικές μηχανές για μαλλιά και ξυριστικές μηχανές για γένια και τρίχες, τόσο για το πρόσωπο, όσο και το σώμα, και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για όσους έχουν συνηθίσει τους γρήγορους τρόπους ζωής.

Πέραν του ιταλικού design, τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς (Ducati by Imetec HC919 Podium και Ducati by Imetec GK818 Race) προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και αντοχή χάρη στις λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα με επικάλυψη τιτανίου που εξασφαλίζουν ακρίβεια, αντοχή στη διάβρωση, μεγάλη διάρκεια και αφαιρούνται εύκολα για έναν σχολαστικό καθαρισμό. Επίσης, έχουν δύο επίπεδα ταχύτητας για καλύτερο έλεγχο στο ξύρισμα, ενώ δίνεται η επιλογή ρύθμισης κοπής από 30 έως 33 χιλιοστά. Τέλος, υπάρχει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για να μπορεί ο χρήστης να ελέγχει τις ρυθμίσεις προκειμένου να τελειοποιεί τα στιλ από το κεφάλι έως και το σώμα ακολουθώντας με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του προσώπου και του σώματος.
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies