Μία οθόνη για χρήστες με μεγάλες …ανάγκες

Μία οθόνη για χρήστες με μεγάλες …ανάγκες

Διαθέσιμη σε 34 ίντσες αναλογίας 21:9, η νέα οθόνη απευθύνεται σε επαγγελματίες -όπως υπεύθυνους επεξεργασίας βίντεο, ηχολήπτες, φωτογράφους, γραφίστες και σχεδιαστές- που ασχολούνται με διάφορες εργασίες παράλληλα, δημιουργούν όλα τα είδη ψυχαγωγικού περιεχομένου και αναζητούν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το LG 21:9 UltraWide 34UB88 B2B monitor είναι εξοπλισμένο με πάνελ ανάλυσης Full HD 3.440 x 1.440, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο. Η τεχνολογία UltraWide IPS δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα υψηλής ποιότητας.

Ως προς την συμβατότητα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η οθόνη 34UB88 είναι συμβατή με συσκευές Mac μέσω των δύο θύρων Thunderbolt 2. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί την 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει σε σχέση με το πρότυπο USB 3.0, καθώς και να επεκτείνει τις δυνατότητες του υπολογιστή μέσω μιας απλής διαμόρφωσης daisy-chain, χωρίς την ανάγκη χρήσης επιπλέον βύσματος. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης της μπταρίας του κινητού σας ή οποιασδήποτε άλλης smart συσκευής σας, μέσω της USB 3.0 Quick Charge, διαθέσιμης θύρας.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies