Τα νέα Latitudes αντέχουν 19 ώρες!!!

Τα νέα Latitudes αντέχουν 19 ώρες!!!

Γι’ αυτό και η τελευταία γενιά των μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς φθάνει να προσφέρει έως και 19 ώρες ζωής της μπαταρίας.

Από εκεί και πέρα, το μέγεθος έχει μειωθεί αρκετά χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα και εκείνο της οθόνης, ενώ οι συγκεκριμένοι φορητοί υπολογιστές είναι εφοδιασμένοι με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core (i5 / i7) vPro (σειρά H 45W), μνήμη 2666MHz έως 32GB, γραφικά NVIDIA, προαιρετικό Thunderbolt 3 και μια σειρά επιλογών αποθήκευσης από σκληρούς δίσκους μέχρι μονάδες solid state PCIe.

Τα μοντέλα Latitude προσφέρουν επίσης στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν έναν αναγνώστη επαλήθευσης καρτών FIPS 201 και έναν αναγνώστη έξυπνων καρτών χωρίς επαφή με την πιστοποίηση FIPS 140-2 Level 3 του Control Vault 2. Περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό Intel Authenticate, μια λύση ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που πιστοποιεί ταυτότητες στο hardware για πρόσθετη προστασία κάτω από το επίπεδο του λογισμικού, ενώ πλέον τώρα περιλαμβάνει και υποστήριξη για αναγνώριση προσώπου με τα Windows 10.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies