Έρχεται η νέα έκδοση του Android αλλά δεν έχει ακόμη ονομασία!

Έρχεται η νέα έκδοση του Android αλλά δεν έχει ακόμη ονομασία!

Για παράδειγμα, η τρέχουσα κορυφαία έκδοση, το Android O φέρει την κωδική ονομασία Android Oreo. Η επόμενη έκδοση, ήτοι το Android P, παρουσιάστηκε μεν πρόσφατα αλλά όνομα δεν έχουν επιλέξει οι ιθύνοντες της Google με αποτέλεσμα τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι το Android P δεν θα κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα, δεδομένου ότι η πρώτη παρουσίαση του έγινε την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του Google I/O, του ετήσιου συνεδρίου της Google για τους developers που ασχολούνται με το οικοσύστημα του αμερικανικού κολοσσού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοινώθηκαν, το Android P είναι πιο «έξυπνο» σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, καθώς αξιοποιεί χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και machine learning. Πρακτικά, στο Android P, το λειτουργικό σύστημα «παρακολουθεί» τις ενέργειες του χρήστη και προσαρμόζεται στις συνήθειες του. Για παράδειγμα, με το Adaptive Battery δίνει προτεραιότητα όσον αφορά στη χρήση της μπαταρίας στις εφαρμογές που χρησιμοποιεί περισσότερο ο χρήστης. Αντίστοιχα, για τη φωτεινότητα υπάρχει το Adaptive Brightness, ενώ γενικότερα το Android P έρχεται να σου προτείνει κινήσεις και άνοιγμα εφαρμογών ανάλογα με τις συνήθειες σου!!!

Ένας άλλος στόχος είναι το Android P να είναι το δυνατόν πιο απλό στη χρήση γι’ αυτό και υπάρχει ένα καινούριο σύστημα πλοήγησης μέσα στα αpps, το οποίο, σύμφωνα με τη Google, είναι πιο εύκολο. Τέλος, το Android P έχει το Dashboard που σου λέει πόσο χρόνο περνάς με τη συσκευή σου και με συγκεκριμένες εφαρμογές. Και όταν ενεργοποιήσεις το Do Not Disturb, πρακτικά, βάζει τη συσκευή για «ύπνο» προκειμένου και εσύ να κοιμηθείς χωρίς να έχεις το άγχος των ειδοποιήσεων στο smartphone.

GALLERY
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies