Ένα smartphone για τους λάτρεις της περιπέτειας

Ένα smartphone για τους λάτρεις της περιπέτειας

Το Land Rover Explore διαθέτει μπαταρία 4000mAh, η οποία διασφαλίζει συνήθη χρήση για δυο μέρες ή χρήση για μία ολόκληρη μέρα με ανοιχτό το σύστημα πλοήγησης GPS. Η διάρκεια της μπαταρίας στα ταξίδια μπορεί να διπλασιαστεί με το πακέτο Adventure Pack που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Όταν προστεθεί το Adventure Pack δεν απαιτείται πλέον ειδική συσκευή GPS, καθώς το πακέτο περιλαμβάνει μια πρόσθετη κεραία που βελτιώνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια του GPS. Το πακέτο διαθέτει επιπλέον μπαταρία 3600 mAh και υψηλής ποιότητας τοπογραφική χαρτογράφηση που χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα Skyline από την εταιρεία ViewRanger.

Το Land Rover Explore έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ιδανικό για κανονική υπαίθρια χρήση. Επιβιώνει σε πτώση από ύψος 1,8 μέτρων, είναι ανθεκτικό στο νερό, ακόμα και το θαλάσσιο, ακολουθώντας το πρωτόκολλο IP68, είναι ανθεκτικ΄΄ο σε ακραίες θερμοκρασίες, απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, υγρασία και δονήσεις. Η συσκευή αντέχει χωρίς κανένα πρόβλημα ραγδαίες βροχές και λασπωμένους δρόμους ενώ διασφαλίζει συνεχή επαφή του χρήστη με το κόσμο.

Στην αρχική οθόνη υπάρχει ρυθμιζόμενος πίνακας Outdoor Dashboard που επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες και τα δεδομένα από τους αισθητήρες της συσκευής. Μπορεί μάλιστα να ρυθμιστεί ώστε να δείχνει τα πιο κατάλληλα δεδομένα για συγκεκριμένη δραστηριότητα. Το Explore Hub είναι ανεξάρτητη πύλη εφαρμογών με προσαρμοσμένο κατάλογο περιεχομένων που σχετίζονται με πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών Land Rover InControl. Επιπλέον, οι πρακτικές λειτουργίες όπως ο φακός SOS και ο νυχτερινός φωτισμός με κόκκινο φίλτρο που μειώνει το φως της οθόνης εξασφαλίζουν ότι το Land Rover Explore θα είναι τέλειο για κάθε λάτρη της άγριας φύσης.

Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ανήκει επίσης η φωτεινή οθόνη 5 ιντσών με βελτιστοποιημένη ευκρίνεια στο άμεσο ηλιακό φως ενώ την οθόνη αφής μπορείτε να χειρίζεστε και με υγρά δάχτυλα και με τα γάντια. Οι διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας εξασφαλίζονται με την τεχνολογία dual SIM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες σύνδεση σε δύο δίκτυα.

Το Land Rover Explore έχει προτεινόμενη τιμή 679 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote-Γερμανός και Πλαίσιο.

GALLERY