Ένας υπολογιστής για φανατικούς gamers

Ένας υπολογιστής για φανατικούς gamers

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκούντως εντυπωσιακά, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς Intel Core i9+, ενώ η κάρτα γραφικών είναι NVIDIA GeForce GTX 1070. Τόσο ο επεξεργαστής όσο και η κάρτα γραφικών μπορούν να «δεχθούν» μία επιπλέον ώθηση μέσω overclocking. Η μνήμη1 Intel Optane βελτιώνει το βαθμό απόκρισης και τους χρόνους φόρτωσης, ενώ οι ultra-fast NVMePCIe SSDs, το Killer DoubleShot Pro networking και η μνήμη έως και 64GB βοηθούν σημαντικά στη βελτίωση της εμπειρίας.

Η οθόνη είναι στις 17,3 ίντσες με ανάλυση είτε 4K UHD είτε FHD IPS με τον ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz. Για όσους αναζητούν την απόλυτη «βύθιση» στο παιχνίδι, οι 3 θύρες dual Thunderbolt, η θύρα της οθόνης και η θύρα HDMI 2.0 μπορούν να υποστηρίξουν έως και 3 εξωτερικές οθόνες. Δύο ηχεία, ένα subwoofer, καθώς και οι τεχνολογίες Acer TrueHarmony και Waves MAXXAudio αναλαμβάνουν το κομμάτι του ήχου.

Το Helios 500 παραμένει δροσερό χάρη στους 2 μεταλλικούς ανεμιστήρες της Acer και 5 σωλήνες ψύξης που μοιράζουν τον κρύο αέρα στα σημαντικά εξαρτήματα του, αμέσως μόλις δημιουργηθεί θερμότητα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ελεγχθεί και να προσαρμοστεί μέσω της εφαρμογής PredatorSense. Τέλος, υπάρχει και ένα οπίσθια φωτιζόμενο RGB πληκτρολόγιο προσφέρει 4 ζώνες φωτισμού με υποστήριξη έως και 16.8 εκατομμύρια χρωμάτων. Η τεχνολογία Anti-ghosting εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο για την εκτέλεση σύνθετων εντολών και συνδυασμών, οι οποίοι μπορούν να ρυθμιστούν μέσω 5 ειδικά προγραμματιζόμενων πλήκτρων.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies