Τραβώντας φωτογραφίες ακόμα και με …χαμόγελο

Τραβώντας φωτογραφίες ακόμα και με …χαμόγελο

Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος δεν είναι δα και τίποτα καινούριο στα smartphones. Είναι όμως όλες οι τεχνολογίες ίδιες; Το Huawei Y6 Prime 2018 είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα αναγνώρισης 4.0, που επιτρέπει ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και άμεσο ξεκλείδωμα της συσκευής, για μια καλύτερη εμπειρία χρήσης συγκριτικά με άλλα προϊόντα της ιδίας κατηγορίας.

Ο αισθητήρας αυτός προσφέρει πλειάδα λειτουργιών, επιτρέποντας στους χρήστες μεταξύ άλλων να τραβήξουν φωτογραφίες και να περιηγηθούν στις εικόνες τους. Φτάνει να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Δακτυλικό αποτύπωμα» στις ρυθμίσεις της συσκευής και θα είστε σε θέση να αποτυπώσετε κάθε σας στιγμή, εύκολα και γρήγορα με το αποτύπωμά σας.

Οι ομαδικές φωτογραφίες είναι κάτι που οι νέοι συνηθίζουν κάθε φορά που μαζεύονται με την παρέα τους. Πόσο εύκολο όμως είναι να τραβήξετε μία καλής ποιότητας τέτοια λήψη; Παρ’ ότι οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν χρονοδιακόπτη, το να βρείτε την κατάλληλη γωνία είναι ζόρικη υπόθεση. Ακόμα και η χρήση της κάμερας πρόσοψης είναι πολλές φορές δύσκολη, αφού σχεδόν πάντα καταλήγετε να χρειάζεστε ένα… μακρύτερο χέρι για να κρατήσετε το τηλέφωνο με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να χωρέσουν στο κάδρο της φωτογραφίας χωρίς πρόβλημα. Το Huawei Y6 Prime 2018 διαθέτει λειτουργία ηχητικού ελέγχου, έτσι ώστε μόλις βρείτε την ιδανική γωνία, να πείτε απλά “Cheese” και να αποτυπώσετε εκείνη την όμορφη στιγμή!

Τέλος, αν θέλετε να αποτυπώσετε κάθε χαμόγελο αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε; Το Huawei  Y6 Prime 2018 σάς έχει την τέλεια λύση: ενεργοποιήστε την «Αποτύπωση χαμόγελων» στις ρυθμίσεις του και είστε έτοιμοι! Η εν λόγω λειτουργία θα επιτρέψει στη συσκευή να τραβά μια φωτογραφία κάθε φορά που εντοπίζει κάποιον να χαμογελά, γεμίζοντας τη γκαλερί σας με φυσικές και γεμάτες ενέργεια εικόνες. Ο πιο σχολαστικός φωτογράφος βρίσκεται στη διάθεσή σας!

GALLERY