Ένα tablet που γίνεται …υπολογιστής

Ένα tablet που γίνεται …υπολογιστής

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το νέο Galaxy Tab S4 της Samsung, στο οποίο όταν συνδέεται με το (προαιρετικό) πληκτρολόγιο Book Cover Keyboard (το οποίο πωλείται ξεχωριστά) ή πραγματοποιεί γρήγορη εκκίνηση μέσω του Quick Panel, το Galaxy Tab S4 ενεργοποιεί το Samsung DeX, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να περνούν από το περιβάλλον του Android στην εμπειρία μιας επιφάνειας εργασίας.

Το Samsung DeX είναι από τις λειτουργίες που φέρνουν πιο κοντά τον «κόσμο» του Android σε εκείνο των φορητών υπολογιστών καθώς επιτρέπει να ανοίξετε απευθείας στο Galaxy Tab S4 πολλά παράθυρα για τις Android εφαρμογές που επιθυμείτε, ενώ και το Microsoft Office, στην ίδια ακριβώς μορφή που θα τα ανοίγατε και στο desktop σας.

Εάν χρειαστείτε περισσότερη οθόνη, υπάρχει επίσης η δυνατότητα επέκτασης του Samsung DeX σε εξωτερική οθόνη με συμβατό προσαρμογέα πολλαπλών θυρών HDMI-USB-C (δεν περιλαμβάνεται). Επιπλέον, υπάρχει και ένα S Pen για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον χρήστη.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 7.300 mAh, ενώ η οθόνη είναι στις 10,5 ίντσες με τεχνολογία Super AMOLED, αναλογία 16:10 και ανάλυση 2560x1600 pixels. Όσον αφορά τον ήχο, το Galaxy Tab S4 διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG και την κινηματογραφική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos.

GALLERY