Προσιτή οθόνη για οικιακή χρήση

Προσιτή οθόνη για οικιακή χρήση

Από την άλλη πλευρά, η Q3279VWFD8 είναι μία οθόνη με διαγώνιο 31,5 ιντσών, η οποία χαρακτηρίζεται από την προσιτή -για τις δυνατότητες της- τιμή της, η οποία διαμορφώνεται στα 279 ευρώ.

Σε αυτή την τιμή, ο καταναλωτής αποκτά μία αρκετά μεγάλη οθόνη με IPS πάνελ που  προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή QHD ανάλυση  (2560x1440 pixels), 5 ms GtG χρόνο απόκρισης, υποστήριξη AMD FreeSync και 75 Hz ρυθμό ανανέωσης. Απευθυνόμενη σε κοινό με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, όπως είναι οι οικιακοί χρήστες και τα internet cafes, η οθόνη Q3279VWFD8 καλύπτει τις απαιτήσεις των καταναλωτών που αναζητούν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Χάρη στις ευρείες οπτικές γωνίες 178/178° που επιτυγχάνονται από το IPS panel, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μαζί με φίλους τις ίδιες ζωντανές εικόνες ταυτόχρονα χωρίς να αλλάζουν τα χρώματα. Το 8-bit+FRC panel  που παρέχει 1,07 δισεκατομμύρια ζωηρά χρώματα και προσφέρει κάλυψη 88% της χρωματικής γκάμας NTSC, αναπαράγει πολύ πιο έντονα χρώματα όπως ζωντανό κόκκινο, βαθύ μπλε και πλούσιο πράσινο με υψηλό λόγο αντίθεσης 1200:1.

Επίσης, η οθόνη Q3279VWFD8 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων πηγών παλαιού τύπου, όπως VGA και DVI, καθώς και HDMI και DisplayPort, ώστε να μπορεί να συνδέεται με διάφορες κονσόλες παιχνιδιών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptops, αποκωδικοποιητές και πολλά άλλα. Μια υποδοχή 3,5 χιλ. προβλέπεται για τη σύνδεση ακουστικών ή εξωτερικού ηχείου.

GALLERY