Μία κάμερα για να βγάζεις φωτογραφίες με πολύ …zoom

Μία κάμερα για να βγάζεις φωτογραφίες με πολύ …zoom

Η  Canon PowerShot SX70 HS χαρακτηρίζεται από σχεδίαση και κράτημα DSLR, περιστρεφόμενη οθόνη 7,5 Vari-Angle LCD, αισθητήρα 20,3 Megapixel και βίντεο 4K Ultra High Definition. Είναι η ιδανική «all-in-one» φωτογραφική μηχανή, ικανή να διαχειριστεί όλους τους τύπους περιστάσεων λήψης, χωρίς ο χρήστης, να χρειάζεται να έχει μαζί του πολλαπλούς φακούς.

Το 65x zoom της PowerShot SX70 HS εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή εστιακή απόσταση 2730mm, με τη λειτουργικότητα του συστήματος Canon ZoomPlus, ιδανικό για τη λήψη μακρινών θεμάτων. Με ένα τόσο μεγάλο εστιακό μήκος, η μηχανή είναι κατάλληλα εφοδιασμένη για να καταγράψει τα πάντα σε μια συναυλία, σε μια τελετή αποφοίτησης, ή ακόμη και τις λεπτομέρειες σε ένα μακρινό τοπίο. Η λειτουργία macro 0cm επιτρέπει στους χρήστες να εστιάσουν στα θέματα τόσο κοντά, που αυτά φαίνονται σαν να αγγίζουν το φακό, κάτι που είναι ιδανικό για την καταγραφή των μικρολεπτομερειών, όπως για παράδειγμα η επιφάνεια (καντράν) ενός ρολογιού, ένα πιάτο με φαγητό, ή τα ανθισμένα αγριολούλουδα. Η λειτουργία Zoom Frame Assist Lock βοηθά στη διατήρηση του σωστού καδραρίσματος όταν φωτογραφίζει κανείς μακρινές εικόνες με τον σούπερ τηλεφακό, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για λήψεις που αφορούν τα σπορ με γρήγορη κίνηση ή την άγρια φύση.

Τα κλασσικά χαρακτηριστικά εργονομίας που παραπέμπουν σε μηχανή DSLR και το υψηλής ανάλυσης OLED ηλεκτρονικό viewfinder, αποδίδουν σταθερό χειρισμό και έλεγχο κατά τη σύνθεση φωτογραφιών, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό όταν φωτογραφίζει κανείς δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν, αλλά και όταν είναι εν κινήσει.

Η ισχύς της Canon PowerShot SX70 HS οφείλεται στον τεχνολογίας αιχμής και υπερταχύ επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, ο οποίος παράγει υψηλής ανάλυσης εικόνες, βίντεο 4K Ultra High Definition και φωτογράφηση συνεχούς λήψης σε ρυθμό 10 fps (frames per second – καρέ ανά δευτερόλεπτο). Η αυτόματη εστίαση χαρακτηρίζεται από ταχύτατη απόκριση και προσαρμοστικότητα, ακόμη και κάτω από χαμηλό φωτισμό και η συνεχής εστίαση είναι δυνατή σε φωτογράφηση 5,7 fps, επιτρέποντας έτσι την εύκολη λήψη των αυθόρμητων στιγμών. 

GALLERY