Ήρθε το LG UltraWide monitor

Ήρθε το LG UltraWide monitor

Στην CES τον επόμενο μήνα, η LG πρόκειται να παρουσιάσει τις νέες κυρτές οθόνες της και αυτό που ξεχωρίζει είναι το μοντέλο με την κωδική ονομασία 49WL95

Το νέο UltraWide Monitor της LG διαθέτει μία μεγάλη κυρτή οθόνη με αναλογία 32:9 προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Με το χαρακτηριστικό cinematic scale, το LG 49WL95 αποτελεί μία υψηλής ποιότητας λύση που αντικαθιστά την πολυπλοκότητα του στησίματος πολλών οθόνων (multi-screen setup). Η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας λόγω της 49 ιντσών οθόνης και του απίστευτου aspect ratio καθιστά το LG UltraWide ιδανικό για ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών.

Με 5120 x 1440 pixels (αντίστοιχα με αυτά των δύο 27 ιντσών Quad High Definition τοποθετημένα δίπλα το ένα στο άλλο) και 108 pixels ανά ίντσα (Pixel Per Inch) εξασφαλίζει την καλύτερη καθαρότητα οθόνης, κάνοντας ευκολότερη την ανάγνωση των αρχείων και την επεξεργασία videos και εικόνων.

Εφαρμόζοντας την ηγετική τεχνολογία IPS της LG, το πρόσφατο UltraWide Monitor προσφέρει εντυπωσιακά ακριβή αναπαραγωγή χρώματος καλύπτοντας το 99% της χρωματικής παλέτας sRGB. Με την υποστήριξη του HDR10, το monitor μπορεί να προβάλει HDR games και videos.

Για να αξιοποιήσει πλήρως την απίστευτη ευρεία οθόνη, το LG UltraWide Monitor διαθέτει λειτουργία Picture-by-Picture έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές δίπλα-δίπλα και να εργάζεται με πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Το λογισμικό Dual Controller επιτρέπει τη σύνδεση σε διαφορετικές συσκευές όλες ελέγξιμες μέσω ενός μόνο πληκτρολογίου και ενός mouse, με αδιάλειπτη λειτουργία μέσω PBP βελτιώνοντας τη ροή εργασιών και αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Με θύρες USB Type-C, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν data και να φορτίσουν συσκευές – ακόμα και laptops – ταυτόχρονα. Η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη εντείνει την αίσθηση της συγκέντρωσης του χρήστη όταν παρακολουθεί videos ή παρόμοιο περιεχόμενο ενώ o «καθαρός», minimal σχεδιασμός και η μεταλλική λεπτή βάση προσθέτει συνολικά μία δόση κομψότητας.

GALLERY