Αυτή η φωτογραφική μηχανή θα σου θυμίσει …παλιές εποχές

Αυτή η φωτογραφική μηχανή θα σου θυμίσει …παλιές εποχές

Σήμερα, η Polaroid Originals προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους να εξερευνάτε, να δημιουργείτε και να διασκεδάζετε με την κυκλοφορία της νέας φωτογραφικής μηχανής Polaroid OneStep+.

Η Polaroid OneStep+ είναι η φυσική εξέλιξη της OneStep 2, αφού προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη νοσταλ-γική σχεδίαση της φωτογραφικής μηχανής, ώστε να προσφέρει περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες στη στιγμιαία φωτογραφία. Πρώτα από όλα, ένας νέος φακός πορτραίτου συμπληρώνει τον τυπικό φακό της φω-τογραφικής μηχανής, επιτρέποντας στους χρήστες να φωτογραφίζουν ακόμα και από κοντινή απόσταση 30 εκατοστών, δημιουργώντας τέλεια κοντινά πορτραίτα που αποτυπώνουν τον χαρακτήρα του θέματος.

Η νέα φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης της Polaroid Originals προσφέρει περισσότερους τρόπους να παίξετε με την αναλογική, στιγμιαία φωτογραφία, ξεκλειδώνοντας έναν ολόκληρο κόσμο δημιουργικών εργαλείων και τεχνικών με την εφαρμογή smartphone με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth.

Η OneStep+ συνδέεται μέσω Bluetooth με τη νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Με διαισθητική σχεδίαση και  ευκολία στη χρήση, η εφαρμογή Polaroid Originals app προσφέρει επτά νέους τρόπους για να εξερευνήσετε την αναλογική, στιγμιαία φωτογραφία.

GALLERY