Ένας βιντεοπροβολέας που χωρά παντού!

Ένας βιντεοπροβολέας που χωρά παντού!

Βραβευμένος με το «CES 2019 Innovation Award»  βασίζεται στην επιτυχία του πρώτου προβολέα 4K (HU80K) της LG και συνεχίζει να ξεχωρίζει λόγω σχεδιασμού με  τις μικρές διαστάσεις και τις μικρές απαιτήσεις χωρητικότητας ενώ μπορεί να προβάλει υψηλής ευκρίνειας 4Κ εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια –όπως τοίχο, δάπεδο ή οροφή.

Με τεχνολογία UST, ο LG CineBeam Laser 4K μπορεί να τοποθετηθεί λίγο περισσότερο από 2 ίντσες από τον τοίχο για να προβάλει μια διαγώνια εικόνα 90 ιντσών. Τοποθετημένο 7 ίντσες μακριά, παράγει ακόμα μεγαλύτερη και ακόμα φωτεινότερη εικόνα 120 ιντσών. Απλή και αποτελεσματική στo στήσιμο αυτή η φιλική προς το χώρο συσκευή προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία προβολής κινηματογραφικού επιπέδου.

Παρέχοντας 2.500 ANSI lumens και ανάλυση 4K UHD, ο LG CineBeam Laser 4K εξασφαλίζει εξαιρετικά φωτεινές και καθαρές εικόνες και ασυναγώνιστο επίπεδο απόδοσης μαύρου χρώματος καθηλώνοντας τους θεατές. Το μοντέλο HU85L της LG μπορεί να αναπαράγει υψηλής ακρίβειας και ευρείας γκάμας χρώματα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ρεαλιστική κάθε εικόνα που προβάλει. Ο προβολέας της LG παρέχει επίσης πολλές επιλογές περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν ταινίες και εκπομπές από τις αγαπημένες τους υπηρεσίες ενώ μέσω USB, Ethernet και HDMI υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Εξαιρετικά μικρός σε μέγεθος, ο προβολέας αυτός μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, εξοικονομώντας χρόνο για άμεση ψυχαγωγία. Ο LG CineBeam Laser 4K είναι μικρότερος από άλλους κορυφαίους προβολείς 4K και διαθέτει λεπτό σχεδιασμό που δεν αποσπά την προσοχή ή παρεμποδίζει την εμπειρία προβολής κάνοντας το LG HU85L την ιδανική λύση σε οποιοδήποτε χώρο. Αυτός ο προηγμένος προβολέας προσφέρει οπτική ακρίβεια με δυνατότητα προσαρμογής ρυθμίσεων 12 σημείων, εξαλείφοντας την παραμόρφωση της εικόνας που συχνά επηρεάζει άλλους προβολείς UST.

GALLERY