Η οθόνη που …προσαρμόζεται στον τοίχο

Η οθόνη που …προσαρμόζεται στον τοίχο

Η μοναδική λύση για εξοικονόμηση χώρου, ένας μίνιμαλ πλήρως ενσωματωμένος βραχίονας, στερεώνεται στο γραφείο ελευθερώνοντας χώρο για μέγιστη  παραγωγικότητα. Η Space Monitor της Samsung τοποθετείται και προσαρμόζεται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται, καθώς μπορεί με μία απλή κίνηση να ακουμπήσει στον τοίχο. Με εύκολη εργονομική ρύθμιση, πρόσβαση στη θύρα και διακριτικό σύστημα διαχείρισης καλωδίων, η Space Monitor βελτιώνει την εικόνα και τη λειτουργία οποιουδήποτε γραφείου, είτε σε χώρο εργασίας είτε στο σπίτι.

Επιπλέον, η Space Monitor είναι μια οθόνη πλούσια σε χαρακτηριστικά, με υψηλή απόδοση. Η οθόνη 27 ιντσών προσφέρει QHD ανάλυση για απίστευτα λεπτομερείς και ευκρινείς εικόνες, ενώ η οθόνη 32 ιντσών μοντέλο προβάλλει περιεχόμενο σε 4K UHD.

Η Space Monitor παρέχει στους χρήστες έναν μοναδικό βραχίονα χεριού, που εξαφανίζεται στο πίσω μέρος του λεπτού πλαισίου της οθόνης. Όταν χρησιμοποιείται ο βραχίονας, η Space Monitor μπορεί εύκολα να πλησιάσει ή να απομακρυνθεί από τον τοίχο αλλά και να πλησιάσει στην επιφάνεια του γραφείου. Η χαρακτηριστική σχεδίαση HAS (zero Height Adjustable Stand) της Samsung, εξασφαλίζει την απόλυτη ευελιξία για κάθε τύπου προτίμηση οθόνης. Ο βραχίονας δεν καθιστά απλώς πιο άνετη τη θέαση οθόνης, αλλά μειώνει αισθητά και τη διαχείριση καλωδίων, ενσωματώνοντας τα μέσα στο μπράτσο της οθόνης για ένα πιο καθαρό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

GALLERY