Ένα εξαιρετικά φορητό …laptop

Ένα εξαιρετικά φορητό …laptop

Dell XPS 13

Από τους φορητούς υπολογιστές που ξεχωρίζουν για τη …φορητότητα τους είναι και το XPS13 της Dell, η νέα έκδοση του οποίου παρουσιάστηκε πρόσφατα στη CES και έρχεταιμε μία νέα καινοτομική webcam στο πάνω μέρος και καλύτερη εμπειρία video και ένα νέο χρώμα Frost.


Με μέγεθος 2,25mm, η πιο μικρή HD webcam της Dell επιτρέπει στο XPS να διατηρεί την εντυπωσιακή οθόνη Infinity edge, ενώ η κάμερα έχει τοποθετηθεί πλέον στο πάνω μέρος της οθόνης για καλύτερη εμπειρία video.


Το XPS 13 είναι επίσης το πρώτο notebook της Dell που υποστηρίζει Dolby Vision. Η τεχνολογία Dolby Vision μετασχηματίζει την εμπειρία ψυχαγωγίας με εξαιρετικά εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και χρώμα που δίνουν ζωή στην ψυχαγωγία. Σε σχέση με μια τυπική απεικόνιση, η τεχνολογία Dolby Vision μπορεί να αποδώσει χρώματα που δεν ήταν ορατά πριν, λεπτομέρειες 40 φορές πιο φωτεινές και μαύρο 10 φορές πιο σκοτεινό. Το αποτέλεσμα είναι μια αναβαθμισμένη, πιο αληθοφανής εικόνα που δημιουργεί το συναίσθημα ότι δεν κοιτάζει κάποιος μια οθόνη υπολογιστή.


Ακόμα πιο ισχυρό πλέον με τους νεότερους τετραπύρηνους 8ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, το XPS 13 παραμένει το πιο ισχυρό laptop με οθόνη 13 ιντσών στην κατηγορία του. Το XPS 13 παρέχει ένα ακόμα πιο φωτεινό εσωτερικό με λευκό υαλόνημα και ένα λευκό Frost εξωτερικό χρώμα με ανοδίωση, το οποίο προστίθεται στις επιλογές Rose Gold, White, Black και Silver.

 

 

GALLERY