Είναι αυτό το ισχυρότερο gaming laptop;

Είναι αυτό το ισχυρότερο gaming laptop;

Σύμφωνα με την Dell, το Alienware Area-51m, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση CES, είναι το πιο ισχυρό gaming laptop παγκοσμίως.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι το πρώτο προϊόν που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Legend της Alienware.

Σχεδόν 20 χρόνια αφότου η Alienware λάνσαρε το πρώτο gaming laptop με αναβαθμιζόμενα γραφικά, αποκομίζοντας επαίνους και πολλά βραβεία για τις επιδόσεις του, η εταιρεία ανακοινώνει το δεύτερο notebook ναυαρχίδα με αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές. 

Το επαναπροσδιορισμένο Area-51m είναι το πιο ισχυρό, αναβαθμιζόμενο gaming laptop που υπάρχει, σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρεία. Είναι το πρώτο και το μοναδικό laptop με 9ης γενιάς επεξεργαστές οχτώ πυρήνων, μνήμη RAM 64 GB, τεχνολογία ethernet 2.5Gbps, αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές desktop και οθόνη 17 ιντσών 144Hz με λεπτό πλαίσιο.

Το Area-51m επίσης ενσωματώνει καινοτομική τεχνολογία θερμικής απαγωγής και ψύξης, αυξημένες επιδόσεις κατά 50% και 32% μικρότερο όγκο από τον προκάτοχό του.

Το νέο Area-51m, η νεότερη ναυαρχίδα στην φορητή εμπειρία gaming, διαθέτει μια σειρά απαραίτητων τεχνολογιών για το gaming, όπως η αναγνώριση βλέμματος Tobii και η πρόσφατη έκδοση του Alienware Command Center.