Αυτό το laptop είναι για πολύ φανατικούς gamers

Αυτό το laptop είναι για πολύ φανατικούς gamers

Το ολοκαίνουργιο Ultraslim ROG (Republic of Gamers) gaming notebook Zephyrus S GX701 που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES από την Asus, ήρθε ανανεωμένο, μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του και με πολλές αναβαθμίσεις, καθιστώντας το ως το λεπτότερο notebook με οθόνη 17.3" ιντσών, ποιότητας FHD (1920x1080) IPS-level panel, έχοντας πολύ μικρά bezels και βάρος μόλις 2.7 κιλά.


Η τεχνολογία PANTONE Validated Colors σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και χρόνο ανταπόκρισης 3ms GTG προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμα και τον πιο απαιτητικών παιχνιδιών αλλά και ακριβή αποτύπωση χρωμάτων.

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί το notebook όμως, είναι εξοπλισμένο με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core i7-8750H και την τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 20-Series για να μεταφέρει την εμπειρία του gaming σε άλλο επίπεδο. Διαθέτει μνήμη RAM 24GB τύπου DDR4 2666MHz SDRAM και αποθηκευτικό χώρο 1TB με δίσκο SSD.


Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, συγχρονίζεται ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνη δίνοντας ένα πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα των παιχνιδιών, και συνδυάζοντας το NVIDIA Optimus προσαρμόζει την κατανάλωση της μπαταρίας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού, όταν δεν βρίσκεται σε φόρτιση, για να παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Επειδή μιλάμε για gaming notebook, διαθέτει και αυτό ένα καινοτόμο σύστημα, το Active Aerodynamic System (AAS), για να διατηρεί δροσερό και αποδοτικό το notebook.