Ο εκτυπωτής με μελάνια για 3 χρόνια!

Ο εκτυπωτής με μελάνια για 3 χρόνια!

Ο EcoTank L1110 είναι ο νέος εκτυπωτής της Epson που απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες και δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ποιότητα εκτύπωσης όσο και στην οικονομία στη χρήση, χάρη στην τεχνολογία δοχείων μελανιών μεγάλης χωρητικότητας.

Η νέα γενιά εκτυπωτών EcoTank της Epson διαθέτει ενσωματωμένα δοχεία μελανιών στο μπροστινό τμήμα της συσκευής, για εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών, με σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει κομψό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος, αλλά και για να προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει άμεσα τη στάθμη των μελανιών.


Επιπλέον, με τα νέα φιαλίδια μελανιών, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ελαχιστοποιούν τις διαρροές κατά την αναπλήρωση, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διαρροής ή αναπλήρωσης λάθος δοχείου, κατά το γέμισμα των μελανιών.

Ο EcoTank L1110 θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα έως και 90%, αφού με τη συσκευασία αγοράς θα αποκτήσετε μελάνια που επαρκούν για τρία ολόκληρα χρόνια – έως 82 φύσιγγες συσκευασμένου μελανιού –, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε συνολικά έως 8.100 ασπρόμαυρες και έως 6.500 έγχρωμες σελίδες.