Ένα laptop για gaming που έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Ένα laptop για gaming που έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Η Asus είναι γνωστή για τις «δοκιμές» που κάνει όσον αφορά τον σχεδιασμό των μηχανημάτων της.

Και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στην πρόσφατη CES όπου παρουσίασε το ROG Mothership G2700, έναν φορητό υπολογιστή για το χώρο του gaming, το οποίο δεν θυμίζει τα παραδοσιακά notebooks που κυκλοφορούν έως τώρα.


Ο λόγος είναι πως το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο δίνοντας ελευθερία στους gamers για να το τοποθετήσουν στην τέλεια θέση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, έχει και εξαιρετικα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με ενσωματωμένο τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i9-8950HK που «τρέχει» με 4.3GHz και λειτουργία turbo στα 4.8GHz σε συνδυασμό με μία κάρτα γραφικών NVIDIΑ GeForce RTX 2080 συνοδευόμενη με μία αποκλειστική μνήμη RAM 8GB GDDR6 VRAM, προσφέρει κορυφαία απόδοση για παιχνίδια ή άλλες εργασίες.


Η οθόνη του είναι 17.3” ιντσών FHD (1920x1080), και διαθέτει NVIDIA G-SYNC & NVIDIA Optimus, για σταθερά την καλύτερη ποιότητα εικόνας και εξοικονόμηση μπαταρίας, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αντίστοιχα. Η μεγέθους 64GB μνήμη RAM τύπου DDR4 2666MHz SDRAM, δίνει υψηλές επιδόσεις για μεγάλες και βαριές εργασίες αλλά και απαιτητικά παιχνίδια.

Σε σχέση με τα συνηθισμένα notebooks το Mothership GZ700 ξεχωρίζει και για την εξαιρετικής ποιότητας ήχο που προσφέρει χάρη στα τέσσερα μπροστινά ηχεία που στοχεύουν απευθείας στους gamers και επιτρέπουν την πιο δυνατή έξοδο ήχου, περισσότερα μπάσα και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.