Ήρθε το πρώτο gaming notebook με τις νέες κάρτες γραφικών

Ήρθε το πρώτο gaming notebook με τις νέες κάρτες γραφικών

Η Asus είναι ο κατασκευαστής που φέρνει στην ελληνική αγορά τον πρώτο gaming φορητό υπολογιστή που διαθέτει τη νέα κορυφαία κάρτα γραφικών της NVidia.

Το νέο Asus ROG Strix SCAR II GL704GW είναι το πρώτο gaming notebook που παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά με ενσωματωμένη την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2070, δελεάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers και ειδικά με όσους ασχολούνται με παιχνίδια της κατηγορίας FPS.

Το Asus ROG (Republic of Gamers) Strix SCAR II GL704GW παρουσιάστηκε στην έκθεση CES, και εντυπωσίασε με το εξωτερικό του σχεδιασμό αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που συνδυάζει. Ξεκινώντας με την πρωτοεμφανιζόμενη στην ελληνικά αγορά, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2070, αποκτά κατευθείαν ένα προβάδισμα στις προτιμήσεις των gamers, ωστόσο δεν μένει εκεί.

Οι επιδόσεις του βελτιώνονται ακόμα περισσότερο με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-8750H, ταχύτατο δίσκο SSD και μνήμη RAM 16GB. Το gaming notebook ASUS ROG Strix SCAR II GL704GW έρχεται με οθόνη 17.3’’ ιντσών Full HD (1920x1080) και διαθέτει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 144 Hz.