Ηχεία και ακουστικά για παιδιά

Ηχεία και ακουστικά για παιδιά

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά αγαπούν τη μουσική, τα κινούμενα σχέδια αλλά και τα βιντεοπαιχνίδια, πόσο μάλλον σε ένα μεγάλο ταξίδι με το αμάξι, ή το πλοίο.

Τα JBL JR παρέχουν θρυλικό ήχο JBL για τους μικρότερους fans της μουσικής, ενώ έχουν ειδική ρύθμιση που περιορίζει την ένταση, ώστε να μην το παρακάνουν και να ακούνε με ασφάλεια την αγαπημένη τους μουσική, ταινία, ή video game. Tο JBL Safe Sound εγγυείται πως ο ήχος δεν θα ξεπεράσει τα 85dB, έτσι οι γονείς δεν έχουν τίποτα να φοβούνται για τα μικρά αυτάκια τους. Η γκάμα των προϊόντων JBL Junior περιλαμβάνει ένα Bluetooth ηχείο, το JBL JR POP και 2 μοντέλα ακουστικών, τα JBL JR300 και JBL JR300BΤ.

Τα JBL JR300BT, συνδέονται με όλες τις smart συσκευές, μέσω Bluetooth, έτσι δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν μία εμπειρία hands-free, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα JBL JR300BT είναι ασύρματα ακουστικά και δεν θα κουράσουν καθόλου τους γονείς, αφού βοηθούν τα παιδιά να κινούνται στο χώρο, χωρίς τον φόβο να ρίξουν κάποια συσκευή ή μπερδευτούν με το καλώδιο.

Επίσης, διαθέτουν kid friendly buttons που εγγυώνται ότι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από μικρούς και μεγάλους. Tα JBL JR300BT προσφέρουν εως και 12 ώρες μουσικής αυτονομίας, αλλά και δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση, έτσι η διασκέδαση θα κρατήσει όλη την ημέρα.

Τα ακουστικά JBL JR300 και JR300BT διαθέτουν στέκα με ειδικό μαξιλαράκι που αλλάζει μέγεθος, ώστε να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε μικρό κεφαλάκι. Eπιπλέον, τα εργονομικά σχεδιασμένα 3D ear cups εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και σε συνδυασμό με τα premium και μαλακά μαξιλαράκια αυτιών, παραδίδουν μία υψηλή εμπειρία ήχου, που όμως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα 85dB.