Αυτή η action κάμερα αντέχει και στη θάλασσα

Αυτή η action κάμερα αντέχει και στη θάλασσα

Η Rollei 540 είναι μία action κάμερα με ενσωματωμένο WiFi και ανάλυση video 4k/30fps, την οποία, όμως, θα προτιμήσουν οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ καθώς μία ανθεκτική πλωτή χειρολαβή (bobber) περιλαμβάνεται στα συνοδευτικά εξαρτήματα της μηχανής.

Η γεμισμένη με αέρα λαβή περιλαμβάνει ένα κορδόνι με κούμπωμα που μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στον καρπό σας ακόμα και αν φοράτε γάντια κατάδυσης. Η 4k action camera με το ανθεκτικό της περίβλημα αντέχει στην πίεση του νερού ακόμα και αν είναι βυθισμένη σε έως και 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, πράγμα που την κάνει ιδανική για μεγάλο εύρος καταδύσεων.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (3.7-volt, 750 mAh) τροφοδοτεί τη Rollei Actioncam 540 με ενέργεια για έως και 90 λεπτά, ενώ υπάρχει υπερ-ευρυγώνιος φακός 146ο.

Μπορείτε πολύ απλά να ελέγχετε τη Rollei Actioncam 540 από το smartphone σας μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας WiFi, σε απόσταση έως 10 μέτρα. Στο συνηθισμένο πακέτο αξεσουάρ, εκτός από την ανθεκτική υποθαλάσσια θήκη, υπάρχει επίσης μία σταθερή βάση πλαισίου κάμερας και διάφορες βάσεις στήριξης και προσαρμογείς για ευέλικτη και ασφαλή τοποθέτηση.

Με το παρεχόμενο καλώδιο USB μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία απευθείας ενώ βρίσκεται μέσα στην κάμερα.

GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ