Μία «πράσινη» οθόνη για υπολογιστές

Μία «πράσινη» οθόνη για υπολογιστές

Πρόκειται για μια 24" (23,8”) οθόνη LCD, το νέο σημείο αναφοράς για τις πράσινες οθόνες που προσφέρει στους επαγγελματίες με οικολογική συνείδηση ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της απόδοσης στην εργασία τους με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον. Πρόκειται για μια 24" (23,8”) οθόνη LCD, το νέο σημείο αναφοράς για τις πράσινες οθόνες που προσφέρει στους επαγγελματίες με οικολογική συνείδηση ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της απόδοσης στην εργασία τους με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον. 
Εκτός ότι είναι η πρώτη οθόνη ενεργειακής απόδοσης με πλήρη ανακυκλώσιμη συσκευασία και συμμορφωμένη με πολλαπλά διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, η Philips 241B7QGJ προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής απόδοσης και έξυπνων εργονομικών χαρακτηριστικών. Αυτά περιλαμβάνουν τις τεχνολογίες Full HD και IPS, το SmartImage, το SmartContrast, το  SmartResponse, το πρότυπο USB 3.0, τα ενσωματωμένα ηχεία και τη βάση SmartErgo, τα οποία όλα μαζί εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και ευκολία.
Η οθόνη 241B7QGJ υποστηρίζει τη μακροχρόνια δέσμευση της Philips για τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Η πιο πράσινη οθόνη που έχει δημιουργηθεί ποτέ, σχεδιάστηκε ειδικά για να έχει το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. 
Αποτελείται από ελαφρύ, 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση με TCO Certified Edge, και η νέα Philips 241B7QGJ είναι εντελώς απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες, όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αλογόνο και το PVC/BFR. Επιπλέον όλα τα πλαστικά μέρη της οθόνης, τα τμήματα του μεταλλικού σασί και τα υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies