Έχεις Mac; Αυτή είναι η οθόνη για σένα…

Έχεις Mac; Αυτή είναι η οθόνη για σένα…

Παρ’ όλο που πολλοί χρήστες δυσκολεύονται να βρουν μια συμβατή εξωτερική οθόνη για έναν υπολογιστή Mac, η LG προσφέρει την ιδανική λύση με την οθόνη LG 27" UltraFine 5K MD5KA-B για το MacBook Pro, και την οθόνη LG 22" UltraFine 4K MD4KA-B για όσους χρησιμοποιούν MacBook.

Οι UltraFine οθόνες είναι υπερ-υψηλής ευκρίνειας οι οποίες χρησιμοποιώντας 218 PPI 5K ultra-fine pixel ανά ίντσα για την απόδοση ανάλυσης 5K (5120X2880) και 219 PPI 4K ultra-fine για την 4K (4096X2304), αποδίδουν τον αντίστοιχο αριθμό pixel ανά ίντσα (PPI) με την τεχνολογία Pro Retina Display του νέου MacBook. Έτσι, ο χρήστης μπορεί πλέον να απολαύσει την υψηλή ακρίβεια και τη λεπτομερή εικόνα ενός Mac σε μεγάλη οθόνη 5K ή 4K. Επιπλέον, με την οθόνη υψηλής ανάλυσης 5K ή 4K μπορεί να δει περισσότερες λεπτομέρειες και πιο πλούσια χρώματα, χάρη στο χρωματικό φάσμα P3 99% που παρέχει τη δυνατότητα για επεξεργασία φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με ακρίβεια και δημιουργία τέλειας εικόνας.

Για απόλυτη ορατότητα και ζωντανή, ρεαλιστική εικόνα, οι οθόνες LG UltraFine 5K και 4K προσφέρουν φωτεινότητα 500cd/m2 και μπορούν να αποδώσουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αντίθεσης, παρέχοντας μια πιο αληθινή αναπαράσταση της φύσης κατά την επεξεργασία μιας οπτικής εικόνας ή την εργασία σε μια οπτική εικόνα. Παράλληλα, η υψηλή ανάλυση 5K ή 4K σε συνδυασμό με την τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί τη χρωματική αλλοίωση για εικόνες με λεπτομέρεια, ακρίβεια και σταθερό χρώμα στην οθόνη από τη μία άκρη έως την άλλη, για τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

Η οθόνη LG UltraFine 5K 27MD5KA-B διαθέτει εσωτερική webcam και ηχείο με φωνητική απόκριση, παρέχοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταινίες, να πραγματοποιεί κλήσεις ή να συνομιλεί σε chat. Απ’ την άλλη, τα εγκατεστημένα ηχεία της LG UltraFine 4K 22MD4KA-B προσφέρουν ήχο με πλούσια μπάσα και έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση της απώλειας ήχου και για τη σταθερή απόδοση για μια άνετη και ισορροπημένη εμπειρία ακρόασης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ