Αυτές είναι οι νέες 8Κ τηλεοράσεις της Samsung

Αυτές είναι οι νέες 8Κ τηλεοράσεις της Samsung

Τόσο η σειρά τηλεοράσεων QLED 8Κ όσο και η σειρά QLED 4K της Samsung διαθέτουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, πλήθος επιλογών όσον αφορά στο μέγεθος, ενώ υιοθετούν ΑΙ τεχνολογία, προσφέροντας προηγμένη ποιότητα εικόνας και εξελιγμένη εμπειρία χρήσης.

Η νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της Samsung θα διαθέτει έναν σημαντικά διευρυμένο κατάλογο επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των 8Κ TVs ( σειρά Q950R), με μέγεθος οθόνης έως 98 ίντσες. Συνολικά 20 μοντέλα QLED TV θα διατίθενται σε ανάλυση 4Κ, μέσω των σειρών Q90R, Q85R, Q80R, Q70R και Q60R, με μέγεθος οθόνης από 43 ως 82 ίντσες.

Εξοπλισμένες με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Ultra Viewing Angle (Διευρυμένης Γωνίας Θέασης) η σειρά τηλεοράσεων 2019 QLED της Samsung επιτρέπει στον οπίσθιο φωτισμό να διαχέεται ομοιόμορφα στην οθόνη, χάρη στη βελτιωμένη δομή του panel και στους νέους αλγορίθμους βελτιστοποίησης της οθόνης, προκειμένου να διευρύνει την γωνία θέασης της τηλεόρασης. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα QLED τηλεοράσεων υποστηρίζουν το HDR10+, που έχει καθιερωθεί ως το πρότυπο της επόμενης γενιάς σε ότι αφορά στην ποιότητα εικόνας, καθώς και τεχνολογία Direct Full Array, η οποία αναλύει τα χαρακτηριστικά της κάθε σκηνής και ελέγχει το φως του οπίσθιου φωτισμού για να βελτιώσει τα επίπεδα αντίθεσης και απεικόνισης του μαύρου χρώματος.

Επιπροσθέτως των σημαντικών αναβαθμίσεων στην ποιότητα εικόνας, οι QLED 8K και 4K θα ενσωματώνουν τον μοναδικό και εξελιγμένο αποκλειστικά από την Samsung επεξεργαστή εικόνας Quantum Processor, ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη). Έτσι, μέσω της τεχνολογίας αναβάθμισης (upscaling) βάσει Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), όλη η σειρά 2019 QLED τηλεοράσεων της Samsung παρέχει τα εχέγγυα, ώστε να προβάλλει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και καλύτερο ήχο σε κάθε είδους περιεχόμενο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ