Τα ασύρματα ακουστικά που προσφέρουν απόλυτη ελευθερία

Τα ασύρματα ακουστικά που προσφέρουν απόλυτη ελευθερία

Για να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων των music lovers τα JBL Free προσφέρουν τον θρυλικό ήχο της JBL. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν ένα ακουστικό για μονοωτικό ήχο, αφήνοντας το άλλο αυτί ελεύθερο, για να πραγματοποιούν εύκολα τις κλήσεις τους στη δουλειά ή και καθώς βρίσκονται στο δρόμο, ενώ σε μία έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο, μπορούν να φορέσουν και τα δύο και να αφοσιωθούν στο στόχο τους, ακούγοντας την αγαπημένη τους playlist.

Τα JBL Free συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth, έτσι οι χρήστες να απολαμβάνουν μία πραγματικά hands-free εμπειρία. Επιπρόσθετα, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις με ποιοτικό ήχο και χωρίς διακοπές, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εξοπλισμένα με εργονομικά ear tips για σταθερή εφαρμογή, τα JBL Free δίνουν τη δυνατότητα για διαρκή χρήση όλη την ημέρα. Σχεδιασμένα από ανθεκτικά υλικά, ώστε να μην επηρεάζονται από ιδρώτα σε μία προπόνηση ή μία πολύ ζεστή ημέρα, αλλά ούτε και από το νερό σε μία βροχερή, τα JBL Free μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις κακουχίες που θα υποστούν. Για τη διασφάλιση της σταθερότητάς τους, διαθέτουν 3 βολικά μαξιλαράκια αυτιών και 2 μαξιλαράκια σιλικόνης. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν συνολικά 9 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών από ear tips.

Τα JBL Free παρέχουν 24 ώρες συνδυασμένης χρήσης, 4 ώρες μουσικής αυτονομίας με 20 ώρες backup ενέργεια από τη θήκη-φορτιστή. Η ελαφριά θήκη διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, με δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση, δηλαδή φορτίζοντας τα για 15 λεπτά οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μία ώρα μουσικής αυτονομίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ