Για όσους αναζητούν πραγματικά ασύρματα ακουστικά

Για όσους αναζητούν πραγματικά ασύρματα ακουστικά

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της χαρακτηρίζονται ως πραγματικά ασύρματα καθώς δεν έχουν καθόλου καλώδια και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ακρόασης αλλά και φωνητικής επικοινωνίας.

Βασισμένα στο best seller Jabra Elite Sport, τα νέα ακουστικά Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t αποτελούν τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα earbuds, φτιαγμένα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό τους, με νέο σχεδιασμό και νέα χρώματα.

Το Jabra Elite 65t χαρακτηρίζεται ως κατάλληλο για όσους αναζητούν ανώτερη ποιότητα ήχου και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα από ένα σετ πραγματικά ασύρματων ακουστικών καθημερινής χρήσης που μπορούν να υποστηρίξουν επικοινωνία έως και 15 ώρες (με τη χρήση της φορητής θήκης) και πρόσβαση στους ψηφιακούς βοηθούς Siri, Google Now και Amazon Alexa. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Titanium Black, Copper Black και Gold Beige.

Το Jabra Elite Active 65t είναι φτιαγμένο για εκείνους που θέλουν τις ίδιες δυνατότητες που παρέχουν τα Elite 65t αλλά να έχουν την επιπλέον ανθεκτικότητα και την άνεση μιας συσκευής φτιαγμένης ειδικά για την προπόνηση. Η πιστοποίηση IP56, η ειδική βαφή για καλύτερη εφαρμογή και το επιταχυνσιόμετρο για την καταγραφή των επιδόσεων, κάνουν τη διαφορά. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Titanium Black, Copper Blue και Copper Red και προσφέρεται με δύο χρόνια εγγύηση απέναντι σε σκόνη και ιδρώτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ