Ήρθε το smartphone με πέντε κάμερες!

Ήρθε το smartphone με πέντε κάμερες!

Οι φωτογραφίες με το Nokia 9 PureView είναι HDR και πρακτικά οι πέντε κάμερες συνεργάζονται ταυτόχρονα προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό με τη συσκευή να τις συνθέτει σε μία φωτογραφία 12 megapixels με εξαιρετική δυναμική εμβέλεια και μεγάλο βάθος πεδίου.


Σχεδιασμένο στην πραγματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες όσων λατρεύουν τη φωτογραφία, το Nokia 9 PureView διαθέτει επίσης τη δυνατότητα λήψης εικόνων σε μη συμπιεσμένη μορφή RAW  και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε απευθείας στο τηλέφωνο χάρη στη συνεργασία του με το Adobe Lightroom. Το Nokia 9 PureView διαθέτει μια ενημέρωση στο δημοφιλές Pro Camera UI - παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στη φωτογραφία σας. Τώρα καταγράψτε τη συναρπαστική φωτογραφία time lapse με υποστήριξη για χρόνους έκθεσης μέχρι 10 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το νέο Pro Camera UI στο Nokia Beholder περιλαμβάνει τη δυνατότητα ρύθμισης της τιμής έκθεσης σε βήματα μόλις 1/3 του stop, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την αντιστάθμιση έκθεσης με περισσότερο έλεγχο από ποτέ.


Η συσκευή χρησιμοποιεί ως επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon845 Mobile, ενώ η φωτεινή 5.99" pOLED οθόνη διαθέτει ανάλυση 2Κ και την τεχνολογία οθόνης PureDisplay με υποστήριξη HDR10 για να απολαύσετε μοναδικές λεπτομέρειες, μεγάλη αντίθεση και πλούσια χρώματα στο υποστηριζόμενο περιεχόμενο. Παράλληλα, διαθέτει έναν ενσωματωμένο στην οθόνη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με χαρακτηριστικά ασφαλείας καθώς και με προηγμένη τεχνολογία βιομετρικού ξεκλειδώματος μέσω προσώπου ενισχύοντας την ασφάλεια της συσκευής ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα της Qi Wireless ασύρματης φόρτισης. Η τιμή πώλησης είναι στα 699, ενώ υπάρχουν και 3 δώρα στο λανσάρισμά του: τα Nokia True Wireless earbuds (αξίας 129,90 ευρώι), 3μηνη επέκταση εγγύησης οθόνης και original θήκη Nokia 9 PureView.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ