Ένα laptop ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά

Ένα laptop ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά

Στους τελευταίους απευθύνεται η Acer με το TravelMate P614-51. Ένα λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό notebook κατασκευασμένο για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά ή δουλεύουν εκτός γραφείου. Ισχυρό και με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, είναι φτιαγμένο για να αντέχει τη ζωή στο δρόμο και να υποστηρίζει μεγάλο όγκο δουλειάς. 


Το TravelMate P614-51, με οθόνη 14 ιντσών, διαθέτει πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου υψηλής ποιότητας. Το κράμα μαγνησίου-αλουμινίου είναι ισχυρότερο από άλλα τυποποιημένα κράματα αλουμινίου με το ίδιο πάχος, ενώ ζυγίζει λιγότερο. Επίσης, προσδίδει στo laptop κομψή και μοντέρνα αισθητική. Με βάρος μόλις 1,1 κιλό και πάχος 16,6 χιλιοστών , μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 20 ώρες, όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να παραμείνουν παραγωγικοί κατά τη διάρκεια μεγάλων διεθνών πτήσεων ή να εργάζονται δύο ολόκληρες μέρες εν κινήσει, χωρίς ο υπολογιστής να χρειάζεται επαναφόρτιση. Αυτός ο φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης, μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε δύο ώρες ενώ μέσα σε 45 λεπτά φτάνει στο 50% φόρτισης.


Το νέο notebook έχει επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς, μνήμη DDR4 έως και 24GB, γραφικά NVIDIA GeForce MX250 και έως και 1TB απόκριση Gen3 x4 PCIe SSD μέσω της τεχνολογίας NVMe για επεξεργασία μεγάλων αρχείων, παρουσιάσεων και video. Το TravelMate P614-51 κάνει τη συνεργασία εύκολη υπόθεση, χάρη στο σχεδιασμό με μεντεσέ 180 μοιρών, που του επιτρέπει να γίνεται επίπεδο, διευκολύνοντας την ομαδική εργασία σε γραφείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ