Αυτή είναι η ελαφρύτερη DSLR κάμερα!

Αυτή είναι η ελαφρύτερη DSLR κάμερα!

Και συνήθως προτιμούν μία DSLR κάμερα προκειμένου η ποιότητα να είναι η καλύτερη δυνατή.Και συνήθως προτιμούν μία DSLR κάμερα προκειμένου η ποιότητα να είναι η καλύτερη δυνατή.


Υπό αυτό το σκεπτικό μία ενδιαφέρουσα πρόταση η πρόσφατα ανακοινωμένη Canon EOS 250D, η ελαφρύτερη φωτογραφική μηχανή DSLR στον κόσμο με οθόνη μεταβλητής γωνίας. Η Canon EOS 250D διαθέτει σύστημα χρήσης με ενσωματωμένο οδηγό λειτουργίας που εξασφαλίζει εύκολη χρήση, μεγάλο αισθητήρα ανάλυσης 24,1 Megapixel, τύπου Dual Pixel CMOS APS-C, δυνατότητα βιντεοσκόπησης 4K, εξαιρετικά γρήγορη και ευέλικτη αυτόματη εστίαση, και άριστη συνδεσιμότητα με «έξυπνες» συσκευές.

Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει τον DIGIC 8, τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνας της Canon, ο οποίος τροφοδοτεί πολλές από τις λειτουργίες της όπως, τη βιντεοσκόπηση σε 4K, τη λειτουργία 4K time-lapse και  την καταγραφή στιγμιότυπων 4K από βίντεο 4K. 


Με ευκατανόητο χειρισμό και ελαφρύ και συμπαγές σώμα, η EOS 250D επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να διασκεδάζει καταγράφοντας τις καθημερινές εμπειρίες της ζωής, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Το περιβάλλον χρήσης με ενσωματωμένη καθοδήγηση, καθιστά τη λειτουργία άνετη, από τη στιγμή που ενεργοποιείται η φωτογραφική μηχανή, με βοηθητικά μηνύματα και συμβουλές επί της οθόνης, που επιτρέπουν σε όλους να αξιοποιούν τη μηχανή στο μέγιστο βαθμό. 


Έτσι, είναι εύκολο για τους χρήστες να καταγράφουν τις εμπειρίες τους με ευρηματικούς τρόπους, χάρη στη λειτουργία Canon Creative Assist, που αποτελείται από μια σειρά από εφέ, φίλτρα και εργαλεία χρωματικής προσαρμογής, που εφαρμόζονται στις φωτογραφίες κατά τη σύνθεση των εικόνων, ή ακόμη και μετά τη λήψη τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ