Τα 10 πιο εμβληματικά φορέματα όλων των εποχών

Τα 10 πιο εμβληματικά φορέματα όλων των εποχών
Η μόδα μπορεί να κάνει τους… κύκλους της όμως, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, μερικά φορέματα μπορούν να σου μείνουν πραγματικά αξέχαστα!

Με τους fashion designers να σχεδιάζουν όλο και περισσότερο εντυπωσιακά σχέδια θα αφήσεις στην ντουλάπα σου το μικρό μαύρο φόρεμα, για να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι που θα αναδεικνύει αυτό που σε κολακεύει στο σώμα σου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν, μαζέψαμε τα δέκα πιο εμβληματικά φορέματα όλων των εποχών, από τη Marilyn Monroe στη Jennifer Lopez.

Η Marilyn Monroe στο The Seven Year Itch (1955)Η Julia Roberts στην ταινία  Pretty Woman (1990)Η Audrey Hepburn στο χαρακτήρα της Sabrina (1954)Η Grace Kelly στην ταινία To Catch a Thief (1955)Η Jennifer Lopez με το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα της σε τελετή βραβείων (2000)Η Monica Bellucci στο The Brothers Grimm (2005)Η Cameron Diaz στην ταινία The Mask (1994)Η Sharon Stone με τη συμμετοχή της στην ταινία Basic Instinct (1992)Η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην εμφάνιση που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων μαςΗ Twiggy με το κλασικό κόκκινο φόρεμα των 60s

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies