Οι 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές για Androids (videos)

Οι 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές για Androids (videos)
Μια από τις πρώτες κινήσεις που κάνεις όταν αγοράζεις το καινούριο σου Smartphone είναι να τσεκάρεις τις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη σε αυτό.

Η αμέσως επόμενη, είναι να συνδεθείς για να «κατεβάσεις» εκείνες που πλέον είναι απαραίτητες, αλλά κι αρκετές ακόμα που θα βρεις στις πιο δημοφιλείς. Διότι για να είναι σε αυτή τη λίστα, σημαίνει πως βοηθούν αρκετά και όσοι τις έχουν χρησιμοποιήσει πριν από εσένα το έκαναν για συγκεκριμένους λόγους. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις 10 δημοφιλέστερες…

  1. AliExpress Shopping


Είναι η Νο1 εφαρμογή για Online αγορές. Με περισσότερα από 100 εκατομμύρια downloads, το app που έφτιαξαν το 2010 οι Κινέζοι έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να είναι στην κορυφή με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για Android…


  1. Messenger


Και ποιος δεν το χρησιμοποιεί πια στις μέρες μας… Είναι στα… απαραίτητα όπως αναφέραμε και παραπάνω. Το Facebook messenger μας συστήθηκε στις 9 Αυγούστου 2011 κι από τότε μετράει πάνω από 1 δισεκατομμύριο downloads, αφού επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με τους φίλους τους από κινητά και τάμπλετ πέρα από τον υπολογιστή τους.


  1. Viber


Το Viber είναι μια εφαρμογή για απευθείας  μηνύματα για smartphones και tablets, ευρέως γνωστή σε όλους. Μετράει πάνω από 500 εκατομμύρια downloads και ξεκίνησε πειραματικά από το 2010 και από το 2012 μπορεί ο καθένας να το έχει στο κινητό ή το τάμπλετ του.


  1. Wish


Η εφαρμογή που θυμίζει το eBay αλλά είναι πολύ πιο απλή στη χρήση και έχει «κερδίσει» τους περισσότερους από το 2011 όταν και δημιουργήθηκε από δυο πρώην προγραμματιστές της Google και της Yahoo. Έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και συνεχίζει να αναπτύσσεται.


  1. Apps library


Ήρθε για να μείνει και φαίνεται πως αναπτύσσεται ραγδαία  αυτή η εφαρμογή που σου επιτρέπει να έχεις συγκεντρωμένα apps, videos, games και ό,τι άλλο μπορεί να λειτουργήσει μέσω του κινητού ή του τάμπλετ σου σε ένα σημείο. Μετράει ήδη 1 εκατομμύριο χρήστες και… συνεχίζει.


  1. Instagram


Ήρθε για να… ταράξει τον κόσμο των social media το 2010 και… έμεινε. Η δύναμη της εικόνας είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό, αφού το Instagram βασίζεται κυρίως στη φωτογραφία, ενώ πλέον έχει αναβαθμιστεί περιλαμβάνοντας συνομιλίες, stories, βίντεο κι αρκετές ακόμα επιλογές. Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο το χρησιμοποιούν.


  1. Jokes phone


Η εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις φάρσες στους φίλους σου ανά πάσα  ώρα και στιγμή. Αρκεί να την κατεβάσεις, να κάνεις ένα Log in από το Facebook και να δώσεις τον αριθμό τηλεφώνου του «θύματος». Ήδη 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν αρχίσει να… σπάνε τα νεύρα των άλλων με τις πλάκες τους.


  1. Facebook


Ελάχιστοι άνθρωποι δεν έχουν πια το δικό τους προφίλ στον «βασιλιά» των Social Media. Περισσότεροι από 2,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη το χρησιμοποιούν. Κάτι παραπάνω από τους μισούς, το κάνουν και μέσω του app που έχουν κατεβάσει στις συσκευές τους.


  1. Bersiher


Μια από τις εφαρμογές που βοηθούν στο να γίνει πιο «γρήγορη» η συσκευή σου. «Καθαρίζοντας» άχρηστα αρχεία, διαγράφοντας διπλές εφαρμογές, φωτογραφίες και βίντεο και κερδίζοντας «χώρο» στη μνήμη που είναι απαραίτητη για καλές ταχύτητες. Συστήθηκε πρόσφατα και περισσότερο από 1 εκατομμύριο χρηστών ήδη την εμπιστεύονται.


  1. Uber


Πρόσφατα μιλήσαμε για την ιστορία της Uber, που από… εφαρμογή έχει καταλήξει σε μια πολύ δυνατή εταιρία στον χώρο των μέσω μεταφοράς στις μεγαλουπόλεις όλου του πλανήτη. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να μην… περιμένουν το πότε θα δεήσει να περάσει το επόμενο ταξί.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies