Τα 10 πιο επικίνδυνα παιδιά στον κόσμο!

Τα 10 πιο επικίνδυνα παιδιά στον κόσμο!

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η ιστορία έχει αποδείξει, ότι κάποιοι ανήλικοι δεν είναι τόσο αθώοι όσο φαίνονται και τα δέκα παρακάτω παραδείγματα αποδεικνύουν πως, ένα δολοφονικό μυαλό… δεν έχει ηλικία!

Christian Fernandez: Τον Μάρτιο του 2011 ο 12χρονος τότε Christian Fernandez από την Φλόριντα των ΗΠΑ ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον μόλις δύο ετών ετεροθαλή του αδερφό, ενώ η μητέρα του έλειπε εκτός σπιτιού. Κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού, ωστόσο, δύο χρόνια έπειτα από τη δολοφονία η ποινή του μειώθηκε καθώς οι αρχές έλαβαν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν του παιδιού. Ο ανήλικος δολοφόνος είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στο παρελθόν, ενώ μεταξύ άλλων, ζούσε για μεγάλο διάστημα στους δρόμους.

Jordan Brown: Το 2009 ο 11χρονος Jordan Brown από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ πυροβόλησε στο κεφάλι την εγκυμονούσα αρραβωνιαστικιά του πατέρα του. Τόσο η γυναίκα όσο και το αγέννητο παιδί της έχασαν τη ζωή τους, ενώ όταν ο ανήλικος δολοφόνος κλήθηκε να αποκαλύψει το κίνητρο που όπλισε τα χέρια του, είπε ότι ζήλευε το μωρό που θα ερχόταν στον κόσμο καθώς πίστευε ότι ο πατέρας του ήθελε να τον... αντικαταστήσει.

Τα αδέρφια Thomson: Τον Νοέμβριο του 2015 ένα αποτρόπαιο έγκλημα με δράστες δύο παιδιά συγκλόνισε το Χιούστον των ΗΠΑ. Δύο μικρά παιδιά έβαλαν στον φούρνο της κουζίνας του σπιτιού τους τη μόλις 19 μηνών αδερφούλα τους και την έκαψαν ζωντανή, όση ώρα οι γονείς τους έλειπαν από το σπίτι. Τα παιδιά δεν κατηγορήθηκαν, ωστόσο, δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες και οι γονείς τους ήρθαν αντιμέτωποι με τον νόμο.

Erika De Nardo: Τον Φεβρουάριο του 2001 η 16χρονη Erika De Nardo από την ιταλική πόλη Νόβι Λίγκουρε μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα και τον 11χρονο αδερφό της, έχοντας ως συνεργό τον συνομήλικο σύντροφό της. Τα θύματα έφεραν περισσότερες από 100 μαχαιριές, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, το γεγονός ότι η κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών φαίνεται να συνέβαλε στην αιματηρή αυτή επίθεση.

Jon Venables και Robert Thomson: Τον Φεβρουάριου του 1993 οι 10χρονοι μαθητές Jon Venables και Robert Thomson από το Λίβερπουλ παρέσυραν και δολοφόνησαν τον μόλις δύο ετών James Bulger, σε ένα έγκλημα που «πάγωσε» το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο μικρός James βρισκόταν με τη μητέρα του σε ένα εμπορικό κέντρο όταν για ένα λεπτό διέφυγε την προσοχή της. Τότε, οι δύο ανήλικοι βρήκαν την ευκαιρία που αναζητούσαν. Τον άρπαξαν και αφού τον βασάνισαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, τον άφησαν πάνω στις ράγες ενός σιδηρόδρομου, εκεί όπου και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο τρένο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα 10 πιο συγκλονιστικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από παιδιά!