Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2019

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2019

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμού της λίστας; Διάλεξε ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και ετοίμασε βαλίτσα για νέες περιπέτειες με φόντο τα πιο όμορφα τοπία.

Σρι Λάνκα

Η νησιωτική χώρα που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Ινδίας θα αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετούς τη χρονιά που έρχεται, καθώς είναι ιδανική αν αγαπάς την αδρεναλίνη, τον οικολογικό τουρισμό και τις wellness εμπειρίες.

srilanka

Γερμανία

Λόγω των εορτασμών για τα 100 χρόνια του κινήματος του Μπάουχαους, η Γερμανία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον το 2019. Αν την επιλέξεις θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα δύο νέα μουσεία στη Βαϊμάρη και το Ντεσάου και να παρευρεθείς στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο!

germania

Ζιμπάμπουε

Είναι από τους πιο ασφαλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Αφρική και θα σε εντυπωσιάσει με τα εθνικά της πάρκα, τα δασώδη βουνά, τους καταρράκτες της Βικτωρίας και πολλά ακόμη αξιοθέατα!

zibabue

Παναμάς

Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, τα τροπικά δάση η κουλτούρα των γηγενών αποτελούν τρεις μόνο από τους λόγους που τοποθετούν την εντυπωσιακή χώρα της κεντρικής Αμερικής στη φετινή λίστα του Lonely Planet.

panama

Κιργιστάν

Η Δημοκρατία της Κιργιζίας στην κεντρική Ασία είναι ένας ακόμη κορυφαίος προορισμός για το 2019, ιδανικά αν είσαι ανεξάρτητος και μοναχικός ταξιδιώτης που εκτιμάει τη φυσική ομορφιά.

kirgistan

Ιορδανία

Αποτελεί την καλύτερη επιλογή αν αγαπάς την περιπέτεια, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να διασχίσεις μοναδικά μονοπάτια και να δεις εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως το φαράγγι της Πέτρας!

jordan

Ινδονησία

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις την εμπειρία του οικολογικού τουρισμού; Στο νησιωτικό κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας με τα περισσότερα από 17.000 νησιά θα ζήσεις διαφορετικές εμπειρίες και θα γνωρίσεις πολλές κουλτούρες!

indonesia

Λευκορωσία

Το Μινσκ, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Λευκορωσίας, αποτελεί τον βασικό λόγο για να επισκεφτείς φέτος τη χώρα. Όπως αναφέρει το Lonely Planet, τα μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια της πόλης, καθώς και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στους δρόμους της, την καθιστούν έναν προορισμό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

belarus

Τα νησιά Σάο Τομέ και Πρίνσιπε

Το νησιωτικό κράτος που βρίσκεται στον Κόλπο της Γουινέας και αποτελεί τη μικρότερη σε έκταση χώρα στην Αφρική, καταλαμβάνει την ένατη θέση της λίστας του Lonely Planet. Θα σε εντυπωσιάσουν τα τροπικά νερά του και οι όμορφες παραλίες!

saotomeprincipe

Μπελίζ

Η ανεξάρτητη χώρα της κεντρικής Αμερικής που βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής είναι ένας ακόμη προορισμός που αξίζει την προσοχή σου.

beliz