Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε ένα δικαστήριο.


Με κατηγορία για 13 μαχαιριές κατά του φίλου της δικαζόταν μια Ρωσίδα. Η δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει αλλά ήταν μεθυσμένη.


Χωρίς αυτό να ακούγεται λογικό, το ακόμα πιο παράλογο είναι ότι η δίκη της Ρωσίδας πήρε απροσδόκητη τροπή όταν το θύμα της επίθεσης, που ακούει στο όνομα Σακούρ, της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο δικαστήριο.
Αν και, όπως είπε ο εισσαγγελέας της πόλης Νιζνεκαμσκ, ο Σακούρ γλίτωσε τη ζωή του μόνο και μόνο επειδή κατάφερε να διαφύγει, ο νεαρός άνδρας εξέπληξε τους πάντες όταν όχι μόνο έκανε πρόταση γάμου αλλά ζήτησε από τον δικαστή να μην στείλει στη φυλακή τη φίλη του.

Η δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Σακούρ προσθέτοντας ότι ήταν μεθυσμένη κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τα αίτια του οποίου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Ο Σακούρ, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, είπε στους δικαστές ότι με τη γυναίκα που τον μαχαίρωσε 13 φορές, σχεδιάζει την ημερομηνία του γάμου τους.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο δικαστής μετέθεσε την ανακοίνωση της απόφασής του σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του ζήτησε τη φυλάκιση της φίλης του Σακούρ για έξι χρόνια για την εκ προθέσεως επίθεση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του νεαρού Ρώσου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ