Έτρωγε 3 μπέργκερ την ημέρα πριν αποφασίσει να αλλάξει – Δες πώς είναι σήμερα!

Έτρωγε 3 μπέργκερ την ημέρα  πριν αποφασίσει να αλλάξει – Δες πώς είναι σήμερα!

Πολλές φορές οι κακές συνήθειες και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση μας επηρεάζουν στη ζωή μας, κάνοντας άσχημα πράγματα για τον εαυτό μας.

Αυτό συνέβη και στην 35χρονη Kimberly Parker που έχει ύψος μόλις 1,57 κάποτε ζύγιζε πάνω από 100 κιλά! Ο πρώτος της γάμος δεν πήγε όπως τον περίμενε και μετά το διαζύγιο, έπεσε σε κατάθλιψη με το φαγητό να είναι η μόνη παρηγοριά της.

Οι άσχημες διατροφικές συνήθειες την έκαναν υπέρβαρη κι ίδια παραδέχεται: «Μόνο στο πρωινό θα έτρωγα χτυπητά αυγά με τέσσερις φέτες του τοστ που κάλυπτα με ζάχαρη και κανέλα, το μεσημέρι έτρωγα ακόμα και τρία μπέρκερ, ενώ το βράδυ έπαιρνα φαγητό από έξω».

Το διαζύγιο δεν άργησε να έρθει και ένας νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της το 2006. Αυτό που δεν περίμενε ήταν πως θα έρθει μία εγκυμοσύνη.

«Δεν είχα σχέδια για να κάνω παιδιά και ξαφνικά κράτησα στην αγκαλιά μου την κορούλα μου», είπε.

Τα πολλά κιλά που είχε της δημιούργησαν πολλά προβλήματα υγείας, ενώ η ψυχολογία της πήγαινε όλο και χειρότερα: «Βυθιζόμουν στην κατάθλιψη, συνέχιζα τις άσχημες διατροφικές συνήθειες για να νιώθω άνετα. Ήμουν εκτός ελέγχου».

Όταν γέννησε ζήτησε βοήθεια από έναν γιατρό και πέρασε τρεις βδομάδες σε κλινική, όπου διαγνώστηκε με επιλόχεια κατάθλιψη.

Όταν βγήκε από την κλινική συγκεντρώθηκε στο πως θα γίνει καλή μητέρα και το 2011 καλωσόρισε τον γιο της.

Τότε το… καμπανάκι χτύπησε και αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της.

Δείτε πώς είναι σήμερα!

GALLERY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ