Πως θα είναι το Samsung Galaxy S9;

Πως θα είναι το Samsung Galaxy S9;
Για τους ουκ ολίγου fans της Samsung η σημαντικότερη είδηση για το 2018 αναμένεται να είναι η παρουσίαση του Galaxy S9, της επόμενης «ναυαρχίδας» όσον αφορά στα smartphones του αμερικανικού κολοσσού.

Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Mobile World Congress, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι διαρροές τόσο των τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και των πρώτων φωτογραφιών.

Βάσει των διαρροών, ο σχεδιασμός σε σχέση με το S8 δεν αλλάζει, κάτι μάλλον αναμενόμενο δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες συσκευές. Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις: το «απλό» S9 και το πιο μεγάλο S9+. Μία σημαντική αλλαγή -που την θέλαμε- είναι ότι ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος μετατοπίζεται κάτω από την κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι βελτιωμένα, όπως και η κάμερα που θα έχει διπλό φακό, ενώ θα υπάρχει αναγνώριση ίριδας και προσώπου.

Όσον αφορά στην εμπορική διάθεση, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει είτε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου είτε στις αρχές Απριλίου, ενώ η τιμή θα πλησιάζει τα 1000 ευρώ για το S9+.